aman ıyı olun canım buyusunde yıyelım bızde onu....uzaktan maalesef.....ıyı gıdıyor sımdılık buyuk temızlıge baslamadım daha bıde sınavlarım var bu pazartesı baslarsam temızlıge...bır haftada bıter artık....gardırop duzlenecek falan yazlık kıslık ayrımı.....cok ısım var coooooookkk🙂tatlıcadım iyiyiz biz yeğeninle.büyüyoruz ikimiz de.nasıl gidiyor ev hanımlığı
hayırlısı olsun azade vardır bi hayırkızlar maalesef adet oldum.🙁(((((((((((
canımmm hayırlısı olsun nolur çok üzüp yıpratma kendini demesinin çok kolay olduğunu biliyorum eminim üzüntü oluyo ama umutların artsın bidahaki ay için.aslında dün ateşin düşünce anlamıştım ben ama belki tekrar yükselir dedimkızlar maalesef adet oldum.🙁(((((((((((
ttalım daha erken zaten yaa boşver bene senin melek annesine burdayım dicek gibiCanlarım bu sabah test yaptım maalesef NEGATİF çıktı eğer bugün ve yarında gelmezse ki bugünde gelmezse bi daha hiç gelmesin
pazar sabahı tekrarlıycam testi.. Bakalım mercimeğim anne ben burdayım diyecekmi? :meri::meri::meri:
aman ıyı olun canım buyusunde yıyelım bızde onu....uzaktan maalesef.....ıyı gıdıyor sımdılık buyuk temızlıge baslamadım daha bıde sınavlarım var bu pazartesı baslarsam temızlıge...bır haftada bıter artık....gardırop duzlenecek falan yazlık kıslık ayrımı.....cok ısım var coooooookkk🙂
evet canım dogru soyluyosun gunume 10 gun var daha zaten o zamana kadar bıtırırım ınsallah..sagol canım.....allah kolaylık versin tatlım.şimdi yap işlerini bitir inşaallah hamiş kalırsan yaapamazsın.ama çok yorma yine de gülüm.
azade benim testte çıkmamıştı.ama bebiş burdayım dedi.testlere güvenme hislerine güven:meri::meri:Canlarım bu sabah test yaptım maalesef NEGATİF çıktı eğer bugün ve yarında gelmezse ki bugünde gelmezse bi daha hiç gelmesin
pazar sabahı tekrarlıycam testi.. Bakalım mercimeğim anne ben burdayım diyecekmi? :meri::meri::meri:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?