azade benim testte çıkmamıştı.ama bebiş burdayım dedi.testlere güvenme hislerine güven:meri::meri:
canımmm hayırlısı olsun nolur çok üzüp yıpratma kendini demesinin çok kolay olduğunu biliyorum eminim üzüntü oluyo ama umutların artsın bidahaki ay için.aslında dün ateşin düşünce anlamıştım ben ama belki tekrar yükselir dedim
inşşş gelecek ay daha güzel olcak herşeyy
hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hay Allah gülüm...üzülmemeye çalış olurmu sen bu azimle bu ay olmazsa diğer ay mutlaka kalırsın..hem belirtilerine bakılırsa vücudun hamileliğe hazırlık yapıyor gibi görünüyorkızlar maalesef adet oldum.🙁(((((((((((
senin arada kanaman olmuş muydu?hani yumurta çatlama gününde
evet yaaaa o ne derse desin ben inanıyorum hamile olduğunaizgilim benim de öyleydi ilk zamanlar daha çoktu.ayakları uzatmak mümkün değildi. inşaallah bilgemelekte de vardır bebiş
gülüm senin test yaptığını biliyom.yanlış yazmışım işte.dalgınlıkkısss testi yapan azade değil benim ben tweetyy
ayyy canımsın yaaaaa böyle mesajlar bana çok umut veriyor evet 94 yinede iyi zaten durumumda onu gösteriyor çünkü 14 15 16 17 boştuondan sonra devam ettik zaten yediklerimden dolayı geç yumurtladım yani lekelenmemin bunlarla bi alakası yok...yaptığım testlerde giderek koyuluk artıyo yani yükselme olduğu belli ama benimki geç döllenme sanırım olsun olduya çok şükür ...geç olsunda güç olmasın dimi hheehheeeazade hayırlısı olsun uzulme sakın olurmu?
ızgılımmmm degerlerın yukselıcek ınsallah...benm ılk baktırdıgımda degerlerım cok dusuktu...senın degerın okadar da dusuk degılmıs canım ...ben ılk yaptırmıstım 14 cıkmıstı zaten bellıydı yukselmeyecegı...ıkıncıde yaptrdım 25 cıktı sonrada gıttı zaten.....yukselecek canım benım sen dınlen agır bısey yapma yururken bıle yavas ol yeter....
BUGÜN SABAH OLDUM HEMDE NE SANCILAR İLE....
adetten önce 4 gün kahverengi lekelenme yaşadım...
internette araştırdım miyom oluştuğunda olurmuş...
acaba çörek otu mu yaptı böyle.....
psikolojim çok kötü sabah eşim işe gidince hıçkıra hıçkıra ağladım.....
şimdi daha iyiym.....
dijital ateş ölçer kullanarak ateşimi ölçeceğim yumurtlama zamanımı ona göre belirleyeceğim....
herhalde kafama çok taktım stres yaptım hormonlarda bozuldu tabi....
cidden çok canım yandı.....
allah herşeyin hayırlısını bilir verir......
canım anlıyorum senı gecen ay bende oyleydım....bu ay bosverdım beklemıyorum aklıma bıle gelmıyo suan....rahat oldukca bu ıs daha kolay oluyo galıba stes yapma dusunme fazla vardır bundada bır hayır dıye dusun olurmu....aglamak rahatltır ıyı olmus agladıgın....bıdahakı ay ısallah...bak onunda yenı calısmalar yapacagın farklı taktıkler deneyecgın yenı bır ay var🙂tamam uzulme sakın.....BUGÜN SABAH OLDUM HEMDE NE SANCILAR İLE....
adetten önce 4 gün kahverengi lekelenme yaşadım...
internette araştırdım miyom oluştuğunda olurmuş...
acaba çörek otu mu yaptı böyle.....
psikolojim çok kötü sabah eşim işe gidince hıçkıra hıçkıra ağladım.....
şimdi daha iyiym.....
dijital ateş ölçer kullanarak ateşimi ölçeceğim yumurtlama zamanımı ona göre belirleyeceğim....
herhalde kafama çok taktım stres yaptım hormonlarda bozuldu tabi....
cidden çok canım yandı.....
allah herşeyin hayırlısını bilir verir......
benim testlerde çok şükür giderek koyuluk artıyor...yani tek tesellim bu diyebilirim hayırlısı olsun artık öpüyorum hepinize...çok teşekkür ediyorum canlarım benimizgilim benim testte silik çıkmıştı ertesi gün çıkmadı ertesinin ertesi gün de çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?