Hayır değil ikisinin üzerinde de gebelik testi yazıyor.Daha önceki aylarda ovulasyon testleri de kullanmıştım ama bu ay kullanmadım...Niye sordun kii benzettin mi??denızcım hayırlısı olsun Allah ım saglıklı olarak kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım bu yaptıkların gebelık testı dimi yoksa ovulasyon testı falan degıl yanı
ıyıyım sagol canım....evet bayagı buyumussunuz gercekten o haber verdıgın gunu hatırlıyorum da🙂ne cabuk gecmıs zaman...allahım kolay dogum nasıp etsın ınsallah...yok bellı degıl daha cınsıyet bu hafta kontrolumuz var bellı olabılır....canım benım sakın ol ve kan testı yaptır hakkında hayırlısı olsun
ıyıym canım sen nasılsın bebiş ıyı masallah büyüyoruz evet canım erkek olacak senın cınsıyet bellımı tatlım
Hayır değil ikisinin üzerinde de gebelik testi yazıyor.Daha önceki aylarda ovulasyon testleri de kullanmıştım ama bu ay kullanmadım...Niye sordun kii benzettin mi??
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın bebiş ıyı masallah büyüdük teyzesı az kaldı dogumumuza amın ınsallah canım darısı basınıza
Selzehcimm yarın yaptıracağım kan testini inş.Bugün 5 oldu zaten.Yarın sabahtan giderimcanım benım sakın ol ve kan testı yaptır hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?