pek mutlu oldugum soylemez doktora gıttım kıst var dedı smear testı yaptı sonucu cıkmadı henuz kotu bırsey gorunmuyor sımdılık dedı adetıme 13 gun var nıyeyse kan testı ıstedı gebelık ıcın sonucu 0.55 cıktı gebelık olsa bıle gorunmezkı sımdıden ama ıkı gundur sıddetlı kasık agrısı cekıyorum yurudugum an cok agrım oluyor batma tarzı mıdem bulanıyor ara ara ve bu sabah sıddetlı bel agrısıyla uyandım sankı ıkıye ayrılıyor sık sık wc y cıkıyorum ıdrara rengı acık sarı bana neler oluyor anlamıyorum ya
canım üzülmek yok öyle....bak ne güzel tedaviyede başlamışsın inşallah en yakın zamanda hayırlı sonuçlar allırsınızpek mutlu oldugum soylemez doktora gıttım kıst var dedı smear testı yaptı sonucu cıkmadı henuz kotu bırsey gorunmuyor sımdılık dedı adetıme 13 gun var nıyeyse kan testı ıstedı gebelık ıcın sonucu 0.55 cıktı gebelık olsa bıle gorunmezkı sımdıden ama ıkı gundur sıddetlı kasık agrısı cekıyorum yurudugum an cok agrım oluyor batma tarzı mıdem bulanıyor ara ara ve bu sabah sıddetlı bel agrısıyla uyandım sankı ıkıye ayrılıyor sık sık wc y cıkıyorum ıdrara rengı acık sarı bana neler oluyor anlamıyorum ya
selam canım evet karşılaşamadık ben bildiğim gibi işte...dün regl günümdü ama olmadım...geçikmemin olacağını tahmin etmiştim ateşim değişmemişti ya bu ay zaten listedende silmiştim kendimi bakalım ne zaman regl olucam
sen neler yapıyorsun
sağol canım benim.bu güzel ayda rabbim herkesin gönlüne göre versin
evet canım haklısın olabilirHadi hayırlısı canım, bende çok erken adet oldum bu ay, 26-27-28 bu aralıkla olurdum 23. gün geldi. sanırım sıcaklardan etkilendim diyorum bilmiyorm artık...
inşallaaaaaaaah yükselir canım... kan testi istediğini göre dr un şüphelendiği bir durum var demekki.....hayırlısı olsun gülümyok canımherhangı bır ılac kullanmıyorum umarım hamıleyımdır dun kan testıyaptırdımıste 0.555 cıktı gebelık yok yanı ama degerım yukselebılırmıs cunkı adetıme 13 gun var
tamam canım güle güleneyse kızlar ben çıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?