5-6 aydır istiyoruz
doktora gidip geliyorum bu ayda olmazsa ilaca ve iğneye başlıcaz
kist ameliyatı olmuştum tekrarlamış yumurtalarım düzensizmiş bizde çok istiyoruzcanım daha yeni başlamışsın ndeen hemen iğneye falan başlyo dr bir sorununuz varm tatlımm
Canım ben 7 aydır istiyorum ve geçen ay ilaca başladımm oda hormonları uyarıp yumurtaları büyütmek için bir ilaç bence sen hemen iğne felan deme ama sen bilirsin tabiii5-6 aydır istiyoruz
doktora gidip geliyorum bu ayda olmazsa ilaca ve iğneye başlıcaz
evet o ilaçtan regl dönemindemi başladın onaCanım ben 7 aydır istiyorum ve geçen ay ilaca başladımm oda hormonları uyarıp yumurtaları büyütmek için bir ilaç bence sen hemen iğne felan deme ama sen bilirsin tabiii
kızlar maalesef adet oldum.🙁(((((((((((
Canlarım bu sabah test yaptım maalesef NEGATİF çıktı eğer bugün ve yarında gelmezse ki bugünde gelmezse bi daha hiç gelmesin
pazar sabahı tekrarlıycam testi.. Bakalım mercimeğim anne ben burdayım diyecekmi? :meri::meri::meri:
kızlar yaaaaa bilgemelek ayşegül ne olur ya ama hadi ya bu ay mutlu edin bizi yaaa ne olur sanki hadi hatırım için lütfen
kist ameliyatı olmuştum tekrarlamış yumurtalarım düzensizmiş bizde çok istiyoruz
evet reglin 3.gününden itibaren ilacım GULUKOFEN 850 normalde şeker hastalarının kullandığı bir ilaç ama son yıllarda bu amaçlada kullanılıyomuşş sana ne önerdilerevet o ilaçtan regl dönemindemi başladın ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?