sagol gülüm ınsallah....canım benim ya çok geçmiş olsun diş ağrıs dayanılmaz bişey allah şifa versinm sana
inş yarın test sonucun süper çıkar kuşlum duarım seninlee
bencede 🙂 pipi falan yok ortada 🙂
ayy yerim yaa çok seviyomn ben senin prensesii aşkım o benimm
aminnnnnnn inş inş canım duarını eksik etmeyin bizden çok mutlu ediyo bemni sizin duarınız anaaa gerçekten ya bende busene kim hamişse kıs benim geçen yeğenim oldu kıs öteki yengem yakında doğum yapcak oda kss
aminn inş rabbim herkesin gönlüne göre versinnn inş
bebişim olsun sağlklı olsun da cinsiyet ayrımı yapmıyorum yeterki olsunn
bırı benı mı andı yoksam🙂
canım calısmak guzel ama benım ısımde streslıydı hakkaten ve artık tak dedı oyuzden cıktım.....hayırlısı olsun eger gercekten yeteer dıyorsan psıman olmazsan cık derım....
canım ben de işteyim. bugün durgun olarak son günüm.
işler açılmaya başladı ve aralık ayına kadar böyle gider. bundan sonra bu kadar sık görüşemeyeceğiz. ama mutlaka sizi gelişmelerden haberdar ederm🙂
son zamanlarda kafam çok karışık.
acaba işten çıksam mı diyorum. stresli bir işim var ve çok şükür aslında çok ta çalışmaya ihtiyacım yok. evimiz var. eşim devlet memuru (öğretmen)...
sadece annem babam beni okutmak için çalıştı, emek harcadı ve ona kıyamıyorum.
çocuk olsa da bahanem olsa, işten çıksam diyorum ama bu stresle olacağı da yok🙁
tatlıcadım işten çıktığında hamile kaldı ya, ondan beri kafaya taktım🙂
en fazla 1 yıl daha çalışır ve çocuk olmazsa çıkarım diyorum.
nasıl fikir ama🙂
yoksa hemen mi çıksam?
hosgeldın aysegulum....senden bısey ısteyebılırmıyım?goruntu resmını degıstırırmısın sakıncası yoksa canımn aysegulum yawwww dıger ebısler ddaha tatlıydı.....yok dersen sorun degıl....
üstünüze hapşırıyorummmmm 🙂 bulaşsın inşallahhhhhhhh 🙂
kız bu dr lar çok fena 🙂 kendilerini garantiye alıyorlar hemen. zaten erkek olsaydı pipiyi hemen gösterirdi 🙂 bu dr un yorumu.
biri seni andı🙂
evet çok stresli ve yorucu bir iş.
ama evde oturmak ta istemiyorum. özellikle annem çok üzülür. diyorum ya kardeşim ve beni okutmak için resmen süründüler. emeklerine acıyorum 🙁
ama çocuğum olursa ben büyütmek istiyorum ayrılabilirim.
ya da seneye işimde çok stresliyim ve bu çocuk olayını etkiliyor diyebilirim diye düşünüyorum.
kızlar ben çıkıyorum hiç bişi yapmadım daha ev fena toparliim biraz
tatlıcadım buarada çok geçmiş osun cnm yaa diş çok zzor inşş geçre en kısa zamandaa
hepinizi öptm melekler aeolun
canım benim ya ben seni çok özlerim ama neolcak şimdii
çalışmöak istemiyosan çalima be tatlım mademki ihtiyacın da yok ama iyice düşün öyle karar ver çünkü iş bulmak çok zor bu devirde biliyosun işinin stresli olması çok kötü gerçekten güzelim allahım hakkında hayırlısnı nasip etsin sana herzaman duarımdasın canımın içi rabbim daha fazla bekletmeden versin inş meleğini
ee tamam o zaman sonuç kız 🙂
canımsınnnn
dualarım hep sizlerle...
hatta doğuma gitmeden önce elime buradaki bekleyenlerin listesini yazıp götürmeyi düşünüyorum allah nasip ederse tabi. çünkü evdeki hesap çarşıya uymayabilir 🙂 yani erken gelmezse.
amiiiinnnnn tabiki olacak inşallah
biri seni andı🙂
evet çok stresli ve yorucu bir iş.
ama evde oturmak ta istemiyorum. özellikle annem çok üzülür. diyorum ya kardeşim ve beni okutmak için resmen süründüler. emeklerine acıyorum 🙁
ama çocuğum olursa ben büyütmek istiyorum ayrılabilirim.
ya da seneye işimde çok stresliyim ve bu çocuk olayını etkiliyor diyebilirim diye düşünüyorum.
kızlar ben çıkıyorum hiç bişi yapmadım daha ev fena toparliim biraz
tatlıcadım buarada çok geçmiş osun cnm yaa diş çok zzor inşş geçre en kısa zamandaa
hepinizi öptm melekler aeolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?