haklısın canım... ailelerimiz bizi okutmak için maddi-manevi herşeyi harcadılar. kendilerinden çok ödün verdiler. insan ona kıyamıyor zaten. istersen onlarla önce konuş sonra bırak. ama bu iş bırakma sürecinin kısa bir dönem olduğunu ve evde zaten yapamayacağını söyle. belli bir dönem sonra bu veya başka bir işe döneceğini belirt canım.
saol canım hoscakal....kızlar ben çıkıyorum hiç bişi yapmadım daha ev fena toparliim biraz
tatlıcadım buarada çok geçmiş osun cnm yaa diş çok zzor inşş geçre en kısa zamandaa
hepinizi öptm melekler aeolun
tamam gülüm oyle hıssettıysen degıstırme tabı.....kalsın onemlı degıl benım ıcın....ben nasıl olayım bıldıgın gıbı tatlım belırtılerı dozunda yasıyorum bır gun basım agrıyor,bır gun uyuyamıyorum,bulantı,agrılar derken zaman gecıyor...bebıs ıyı olsun da ben razıyım zaten sıkıntıya....canım benim ya ben seni çok özlerim ama neolcak şimdii
çalışmöak istemiyosan çalima be tatlım mademki ihtiyacın da yok ama iyice düşün öyle karar ver çünkü iş bulmak çok zor bu devirde biliyosun işinin stresli olması çok kötü gerçekten güzelim allahım hakkında hayırlısnı nasip etsin sana herzaman duarımdasın canımın içi rabbim daha fazla bekletmeden versin inş meleğini
hoşbulduk kuumm benimm tabiki senin istekerlin benim için bir emirdir
canım benim bu resmi görünce içime bir kıpırt geldi ve sanki bu bebiş resmi ban uğurlu gelicekte hamiş olcam gibi hissettim ama sonra değiştirri olurmu güzelim kırılşma ban tamammı tatlı meleğim
sen nasıl bakim bebiş nasıll anlat
yarabbi şükür tatlım mçok saol heryanım hamişlik oldu sayende kıssss
ahh bitanem yaa rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
şimdilik çalışmaya devam edicem sanırım. en azından kışı atlatayım da yazın kocişimşe bol bol tatil yaparım.
adam yatıyor evde🙂
gunaydın kızlar
ahh bitanem yaa rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
şimdilik çalışmaya devam edicem sanırım. en azından kışı atlatayım da yazın kocişimşe bol bol tatil yaparım.
adam yatıyor evde🙂
aminnnnnnn canım
sen çalışmlara devam et zaten sakın bırakma. bu arada geçen yaz eşimle çok tatil yapamamıştık benim de planım bu yaz bol bol balayı gibi tatil yaparız şeklindeydi. evet tatile gittik ama bebişli olarak 🙂 inşallah seninki de öyle olur.
evet, böyle konuşmak onları daha az üzer sanırım.
neysse size söyleyince biraz daha rahatladım.
en azından şu kışı atlatayım bari 🙂
hem tüp bebek için para lazım
evet canım...iyi rahatlamana sevindim.
ay evet tüp bebek=para... allah kesenizi doldursun.
tabıkı canım anne baba olmak zor okadar ugraslarla okutuyorlar haklısın....sen zaten uygun zamanı bulursun bunun ıcın...hayırlısı olsun...ınan hersey zamanı geldıgınde ıstedıgın gıbı olur....evet, böyle konuşmak onları daha az üzer sanırım.
Neysse size söyleyince biraz daha rahatladım.
En azından şu kışı atlatayım bari 🙂
hem tüp bebek için para lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?