iyim bende psikolojik olarakta normal işte tüp bebek durumu kesinleşti galibaiyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın
canım benim bende ayn duygular yaşiyorum inanki ama pozitif olmaya çalışiyorum şu günlerde birde çok şeyler yaşiyorum ailevi mevzulardan dolay inş rabbim bütün acılarımz dindirip bizide sevince boğar bizde hamileyimm diye bağiririz umut etmek ten başak bide dua etmekten başkla yapıcak bişey yok sen gönlünü ferah tut rabbimin elbet vardır bir bildiği yoksa o kullarını üzmez hiçç
kız allah iyiliğini versin bitanbem gül gül öldümm resmenh
kıs valla bilmiyom ben nasıl oluyo buay hep izgil hamile dedi içim sinir oldum ya üff kendime br kendimi hissetmiyomm kesin yedim kafayı senm yakında hamiş olcan
hissediyorum hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm beni rahatsız etmeyinnnn transa geçtim bennnnhah
Izgilim,birtanem😀Ne kadar sevindigimi bilemezsin canimin ici😀Seni cani gönülden tebrik eder,bu sefer hamileligini sonuna kadar yasayip,kolay bir dogumla kendin gibi yaramaz ve tatli bir melegi dünyaya getirmeni yüce Allahtan dilerim.herkese günaydın kızlar
bugün çooook şükürki benim günün dahada aydınlık
çüüüüüüüünnnnnnkkkkkkküüüüüüüüüüüüüüüü
H A M İ L E Y İ M M M M M M M M M
evet canlar 17 ağustos regl tarihimdi ama olmadım hatta geçikmem olacak ateşim hiç değişmedi diye kendimi listeden silmiştim.........ama ne ateş nede başka bişi Rabbim nasip edecek olduktan sonra oluyor......
dün idrar testi yaptım öğleden sonra pozitif çıktı ama yine silik çıktı tabiii ben bi panikledim doğruuuuuu hastanenin acil servisine..kan testi istedik veeeeeeee değerimmmmm 151.5 çıktı.....kızlar sizce değerim nasıl gerçi yine biraz düşük ama çokta değil dimiiiiii
geçenki hamişliğimde geçikmemin 6. günü kan test yaptırmıştım 93 çıkmıştı bu defa geçikmemin 5. günü yaptırdım 151.5 çıktı kızlarrr ne olur dua edin değerlerim katlana katlana artsın meleğim benimle kalsınAllah cc izniyle...
çok şükür iyiyim.
izgilin haberini alınca daha da iyi oldum.
haaa lovely arkadaşımız da hamileymiş. onu da tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah....
ağustosu üçlemişiz. ha gayret kızlar🙂
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.
çok şükür iyiyiz canım, kramplar başladı 🙁(( ama ne yapalım.
evet canım yaa bende siteye gelir gelmez haberi gördüm süper birşey. kız sen varya ermiş misin he 🙂
hoşgeldin canım iyiyiz sen
Ailevi meselelerde Allah yardımcın olsun canım.
Allah sabır versin.
iyim sen nasılsın bazen nasıl olduğumu bilmiyorum ama iyim
ben tüp bebek olayı kesinleşti galiba sen nasılsın nasıl gidiyor bilgisayarda bi sorun vardı açamıyordum
kızlar görüşürüz şimdi çıkmalıyım...
kendinize iyi bakın, yine gelirim
slm kızlar nasılsınız
kızlar görüşürüz şimdi çıkmalıyım...
kendinize iyi bakın, yine gelirim
slm kızlar nasılsınız
iyim bende psikolojik olarakta normal işte tüp bebek durumu kesinleşti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?