🙂)))Bak sen de bizimle konuşarak bi sürü aşamayı kat etmiş oluyosun. Stres yok!!!hakkaten haaa🙂 yav dört bir yanım tecrübelilerle çevrilmiş.rahmet denizinin ortasında gibiyim. beni bekliyordunuz galiba yakında inş bebeklerinizin tekmelerini hissederisiniz o zaman ben size diyeceğim ne şanslısınız ki foruma benim gibi bereketli uğurlu biri (!) üye oldu diye🙂🙂
dün 119.64 çıktı değerimLovely orda mısın? kaç çıktı değerin yazsana ..
dün 119.64 çıktı değerim
en iyi ihtimalle kan testi sonucumu öğrenmeme 3 saat var ya offffffffff geçmiyor
Güzel dualarin icin Allah senden razi olsun ve tez zamanda muradina kavustursun seni insallah canim.Evet,düsüklerimin sefaatci olabilecegi düsüncesi teselli ediyor beni.Bu dünyadan fazla öbür dünyada evladimin olmasindada vardir elbet bir hayir diye düsünüyorum.Sebebini bilmemek cok yipratiyor insani.Ama bu sefer inat edip cok ayrintili arastirdim ve sanirim Allahin izniyle sorunun nerden kaynaklandigini bulduk sonunda🙂içim burkuldu canım ya olsun moral bozmak müslümana yakışmaz imtihan olarak bakmak lazım kara günlerin ardında muhakkak aydınlık oluyor kuzenim de yaklaşık 10 yıl ikinci bebeğine kavuşamadı ama şimdi acayip tosun bi oğlu var Allah yardımcın olsun düşüklerin de şefatçin olsun inş gönlüne göre olur her şey mübarek ay hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?