kızlar hepınızı öptum....ben cıkıyorum....acıktık bız bıseyler yıyelım...bırazda ısımız var camasır falan halledelım...bugun de yemek derdım yok cok sukur...kayınvalıdeme gıdecegız....
cok sagolun kafam dagıldı gercekten....kendınıze ıyı bakın....
lalezarım dualarım senınle herzaman unutma......
mrs.m canım benım ankaramın gülü🙂cok sagol....
aysegulum sıkma sakın canını olurmu ?umutsuz olmaz kımseyı dınleeme sen....uzme canını...ınan stres varsa bebıs yok...
sammy_hacım hosgeldın gorusuruz yıne....
ya işde elimde diğil tam rahatlıyorum kendimi üzmiycem diyorum bir bakıyorum biri bişey söylemiş dağilmışim okdar odaklanıyorum söylenmenlere deliyim ya ben kendimi camdanatamda bitsin en iyisi
kızlar hepınızı öptum....ben cıkıyorum....acıktık bız bıseyler yıyelım...bırazda ısımız var camasır falan halledelım...bugun de yemek derdım yok cok sukur...kayınvalıdeme gıdecegız....
aysegulum sıkma sakın canını olurmu ?umutsuz olmaz kımseyı dınleeme sen....uzme canını...ınan stres varsa bebıs yok...
corba yapıcam ben gel beraber yıyelım.....görüşürüz bebem iyi bak kendine bebişine bende yemem lazım sabah beri çubuk kraker yedim sadece ne yesem evde yemek yok 😀
yok kız ne bebişi o benim enerjimi aldı götürdü ben bölemiydim eskiden hey gidi heyy yaaa sorma çok komik olaylar oldu ama sinirden gülüom heee ben gerizekalı ben bi haltlar etmişim hani forumun en altında top 10 konular varya onu naptıysam artık yok etmişim gizleme felan da değil bildiğin yok olmuş sadmin de dediki sana sahte bi profil açıp bilgilerini aktarcam tekrar düzenlicezhoşgedin canım kız ben sana bayılıyorum ya nerden geliyo bu enerji bebiştenmi
herkese çekriyon bacım yaahahah
corba yapıcam ben gel beraber yıyelım.....
sende allah emanet ol...amın canım.....güle güle canım tamam bitanem daha iyiyim zaten umudum var herzaman yaa allah yrdımcımız oolsun ne diyim allaha emanet ol bebişe iyi bak
aynen canım...aldım bıle opucugunu.....sagol....Ohh ohhh doyur meleğini bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm, görüşürüz kendine çokkk iyi bak tamam mı, burda seni seven insanlar olduğunu da unutma, artık bir SANAL'ı aştık uzat yanağını bakim MUCKKKKKKKKKKKKKKKK ohhh hadi güle güle git tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂
ayyyy bebem ne iyi fikir çorba hiç aklıma gelmedi bende hemen yapıım bareeecorba yapıcam ben gel beraber yıyelım.....
hoşbulduk canım lalezara laf yetiştirmekten sana bişi diyemedim mrsmcim nasııı gidio hamişlik epeydir görüşemioduk
selam arkadaşlar nasılsınız
Evet kız bi ara chatboxa baktım millete kafayı yedirtiyodun ilahi seni emi
Evet ben bundan sonra niciki POZİTİFLALEZAR olarak değiştiricem
ya işde elimde diğil tam rahatlıyorum kendimi üzmiycem diyorum bir bakıyorum biri bişey söylemiş dağilmışim okdar odaklanıyorum söylenmenlere deliyim ya ben kendimi camdanatamda bitsin en iyisi
Dr da bişi yok dediyse senin seansa ihtiyacın var, kız hiç ablandan da mı örnek almıyorsun,
1- 39 yaşındayım,
2- eşimin hareketli sperm sayısı çok yetersiz
3- Belki bende her ay yumurtlamıyorum
4- Falan filan
allahım delirtecek beni ey kafanı kaşınma
evet yaaaaaaaaaaa neolur bana seans yap çok ihtiyacımm var ya oyyyyy ben kendimi nerelere atam bilemiyorummm
ya rahatladım bayaa çok saol iyi geldi seans ellerine sağlık yoksa bu içinde olan miniğin seansımıydı da bukdar tatlı geldi bana inş hamişsindr inş
ne zaman yapcan kan testini ohhhhhhhhhhhhh kendime geldim
selam arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?