kadın doktoru izinde miymiş ne başka doktora gitmiş.doktor sen naz yapıyorsun demiş ilgilenmemiş.o da naz yapsam niye sana yapayım kocama yaparım demiş.ertesi gün kendi doktoruna gitmiş.meğer bebeği ölmüş karnında.psikolojisi bozuldu kadının uzun bi süre.şimdi de bebeği olmuyor
amiin Allah'tan kadının 6 yaşında bi çocuğu varhadi yaaa 🙁((
çok talihsiz bir olay, allah sabır versin ona. psikolojisi bozulmaz mı hiçççç ne zor.
inşallah allah tutunabilecek sağlıklı bir bebek nasip eder.
çocuklarımızın kararlarına saygı duyarız.bi büyüsünler de bakalım.mrsm.den iyi dünür mü bulacam 🙂 senden de iyi çöpçatan çıkar🙂 şaka bi yana da doğsunlar sağlıklı sıhhatli şimdi tek derdimiz ohee alem bana güler ben kendime gülmemhahahha iyiyim talımm senin bebişde iyi galiba allah sağlıcakl kucağinza aldğınmız günleride göstersin inş
ayyy kss niye öyle diyon belki kardeş olmak istemiyolar ben yeğenime soram baklımnm belki o başka türlü düşünüyodur yesin tezesi onlarıııı yesin inş sağlıcakla doğsublar ozaman yiycem onlarııı
iyiiii iyi olman güzel canım 🙂
çok şükür iyi bakalım. pazartesi günü kontrol var, nasıl olduğunu göreceğiz.
amiiiiiiiiiinnnnn canım inşallahhhhh ve inşallah rabbim sana da meleğini göndersin canım benim.
amiin Allah'tan kadının 6 yaşında bi çocuğu var
çocuklarımızın kararlarına saygı duyarız.bi büyüsünler de bakalım.mrsm.den iyi dünür mü bulacam 🙂 senden de iyi çöpçatan çıkar🙂 şaka bi yana da doğsunlar sağlıklı sıhhatli şimdi tek derdimiz o
ah gülüm her zaman duamın başındasın.çünkü yaşadıklarını bebek özlemini ben de yaşadığım için nasıl zor bişey olduğunu biliyorum.saol bitanem benimm yengemle konuştum doğum yapmşdı bütün doğum boyunca sana dya ettim dedi ablamda etmiş doğum yaparken sende et ban merymede etsin hepinzi ban dua edin aminnnnnnnnnnnnnnn inş inş o günleride görmeyi nasip eder mevlam bana
Rabbim isteyin vereyim diyor.O vaadinden dönmez.vereceği için isteyin diyor.kabul olacak elbet.zamanı var demek ki.sabrını ölçüyor belki bel ki de daha hayırlı bir zamanı var.ya nedemezsin tabikki ben iyi yaparım çöp çatanlık kendimide ben evlendirdim zatenhahah rabbim sağlıcakla kucağiniza versin kolay doğumlar versin size inşşş
hep dualarımdsınz bazen diyorum ben okaadr dua ediyorum acaba kabul oluyomu diye inş oluyodur öyle düşünmek bile çok günah aslında
amiin Allah'tan kadının 6 yaşında bi çocuğu var
çocuklarımızın kararlarına saygı duyarız.bi büyüsünler de bakalım.mrsm.den iyi dünür mü bulacam 🙂 senden de iyi çöpçatan çıkar🙂 şaka bi yana da doğsunlar sağlıklı sıhhatli şimdi tek derdimiz o
saol bitanem benimm yengemle konuştum doğum yapmşdı bütün doğum boyunca sana dya ettim dedi ablamda etmiş doğum yaparken sende et ban merymede etsin hepinzi ban dua edin aminnnnnnnnnnnnnnn inş inş o günleride görmeyi nasip eder mevlam bana
canım benim Allah razı olsun.bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da tek isteğimiz o gerisi kolay zateniyi bari bir çocuğu varmış...
kız bende senden iyisini mi bulurum 🙂 ahhh inşallahhhh canım sağlıkla kavuşalım.
ya kızlar iyice ağıralştınız ha ben tek kiiyim siz iki kişi yine ban yetişemiyonuzzzh
ah gülüm her zaman duamın başındasın.çünkü yaşadıklarını bebek özlemini ben de yaşadığım için nasıl zor bişey olduğunu biliyorum.
Rabbim isteyin vereyim diyor.O vaadinden dönmez.vereceği için isteyin diyor.kabul olacak elbet.zamanı var demek ki.sabrını ölçüyor belki bel ki de daha hayırlı bir zamanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?