izgil adını değiştir incir güzeli izgil yap bence 🙂
hakkat yaaaaa incir güzeli hheehheehg izgill nasılsınız
bilmiyorumki ondanmıdır bende hsg çektirmiştim geçen ay acaba dedim
yok kısssss gidermiyim sen nasılsın gülüm ağrın varmışizgil gittin mi h.g. diycektim
hakkat yaaaaa incir güzeli hheehhee
nasıl olsun gülüm bol bol yatıp dinleniyoruz benimkiyle
siz nasılsınız bakalım...ya bu sancılar ne kadar devam ediyor bugün biraz daha rahatım ama yavaş hareket edip bol bol yattığım için yoksaaaaa......
benim arkadaşımda aynı senin gibi diyor 11. haftasında ama hep devam ediyormuş...aman olsun sağlıklı olsunlarda onlar...çok şüküraman dinlen gülüm sonra pişman olup kendini suçlamaktansa dinlen.valla sancılar azalır ama bitmez sen gerinmeyi hızlı dönmeyi hızlı hareket etmeyi unut bence :meri:
evet gülüüüm yaaa çok şükür inşallah sizde alacaksınız hediyenizi en yakın zamanda...tv de sürekli annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorlar bizde kocişle birbirimize bakıp gülüyoruz...tarifi mümkün değil...inşallah herkes tadar bu duyguyuhg.izgil taze anne 🙂 anneler günü hediyeni aldın erkenden göbüşüne hadi hayırlısı bakalım....
kuşuuum seninle konuşamadık...çıkıyormuşsunkızlar ben dıarı çıkıyorum iyiakşmalr herkeze
evet gülüüüm yaaa çok şükür inşallah sizde alacaksınız hediyenizi en yakın zamanda...tv de sürekli annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorlar bizde kocişle birbirimize bakıp gülüyoruz...tarifi mümkün değil...inşallah herkes tadar bu duyguyu
senin lekelenmelerin nasıl oldu..
kuşuuum seninle konuşamadık...çıkıyormuşsun
kendine çok iyi bak gülüm görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?