tamam bitanem cok sağol öptüm seni allah yardımcın olsuncanım 19. günüm bugün...
oyyy tamam kuşuuum görüşürüz yineacil kalkıyorum 😀
aynen anlattığın gibi...yiyip içtiğimizden oturup kalkmamıza kadar herşeyi daha ş,mdiden onlara göre ayarlıyoruz...aaah aaaah evet onlar için değişiyoruz hemen.oturup kalkarken yerken konuşurken bile onların varlığına göre davranıyoruz.çok bekledik onları.çok dikkat ediyorum bazen hızlı hareket edince yine oluyor ağrı.ama öğreniyoruz biz de onlarla 😀 kendime bakıyorum nasıl değiştim hemen.yani hemen anne olma duygusunu yaşıyorsun.eskiden önce eşimi düşünürdüm şimdi önce kendimi yani bebişimi.gerçekten bambaşka bi duygu anlatılmaz Rabbim herkese yaşatsın
h.g. nasılsın canımyavrular baby ler fıstıklar minnoşlar hamişler ve hamiş adayları hepinize selam
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm uyanın canlanın forum yavaş ilerliyoooooooo
woooooooooooow bacım hoşgeldin nasılsınyavrular baby ler fıstıklar minnoşlar hamişler ve hamiş adayları hepinize selam
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm uyanın canlanın forum yavaş ilerliyoooooooo
gülüüüm ben burdayım hatta sana yazdımda kıssssssizgil nerdesin ya girdin gittin bulamıyorum seni
iyi diyelim iyi olalım valla sabahtan kahvaltıya gittik iş arkadaşlarımızla böle bi 28 kişi beylerbeyi denize nazır kahvaltı yaptık ondan geç girdim bende hatta çok kalamıycam temizliğe girmem lazımh.g. nasılsın canım
vallahi cok panik oldum neden mi o gün yaşadıgım o agrıdan dolayı 14 .günüm sabahı olüyordum agrıdan hiç böyle bişey yaşamadım önceleri ya resmen adet olucak gibi sende catlama oldugunda agrı oldumuwoooooooooooow bacım hoşgeldin nasılsın
gülüüüm ben burdayım hatta sana yazdımda kıssssss
varya bu ay çok paniksin yazdıklarından onu anlıyorum gülüüüm rahat ol bakiiim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?