herkese merhaba
herkese merhaba
Uyyyy Selzehcim gelmişşş hoşgeldin cici annem, az kaldı yaaaa inanmıyorum 1 ay sonra alacaksın bebişini kucağına hayırlısıylaaaaaaaaa 🙂
aaaaa hoşgeldin🙂
senin az kalmış bakıyorum.
sen ve yiğenimiz iyidir umarım🙂
ayyy sormayın canlarr küt diye sesi açılıo aniden ona uyuz oluom sesi çıkmasa sorun yok bilgisayarın sesinide kısamam böle bi reklam yüzünden bi an önce kaldırırlarsa ve bidaha buraya müzikli bi reklam almazlarsa süper olacak gerizekalnın oynayışına gir bacaklar ayaklar bi yerdeee
hosbulduk canım ıyıyız çok sukur sen nasılsın bakalım
ayyy sormayın canlarr küt diye sesi açılıo aniden ona uyuz oluom sesi çıkmasa sorun yok bilgisayarın sesinide kısamam böle bi reklam yüzünden bi an önce kaldırırlarsa ve bidaha buraya müzikli bi reklam almazlarsa süper olacak gerizekalnın oynayışına gir bacaklar ayaklar bi yerdeee
hosbulduk canım benım nasılsın evet canım hayırlısı ıle az kaldı oglumu kucagıma almama ınsallah sabırsızlanıyorum ve çok heyecanlıyım sende regl olmamısın ınsallah gelmıstır melegın tatlım
hosbulduk canım ıyıyız çok sukur sen nasılsın bakalım
selzehcim hoş gelmişsin canım ne güzel az kalmış doğumuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar ben kaçıorum hazırlancam banyo felan yapcam akşama iftara gitcez eşimleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?