senin için bugün yapmam temizliği canım ne olcak yarın yaparım artık 🙂gercek bak yarın gelicem istanbula ama sen temizliği bitirirsin o saatte
incir bende yedim hala yemege devam ediyorum calışıcam tamam arkadaşım belli olmuyor bu yumurta işi cünkü ben cok sancım oldu bitti o günden sonra gerek yok sanıyordum alakası yokmuş bakbenimde döngüm 28 ve düzenli yani arada bazen 2 3 gün aksama olsada genelde düzenlidir...7 gün sürer...10. gün başladı ağrılarım 14. gün lekelenmem oldu 5 gün sürdü ve o yumurtlama dönemlerim boş geçti ama ben son 5 gün kalaya kadar gün aşırı sabah ilişkilerime devam ettim...heeee bak şunuda diyeyim ben bu ay çok incir yedim ballı kür ve sumak terbiyeli soğanda yedim belki yediklerim geç yumurtlama sebeb oldu...bilemem
sana tek tavsiyem bol bol çalışın
ayyy şimdi canım cekti hee ekşili kısır olsada yesek vallahi ben yarın şişermişim kısıra sende o zamansenin için bugün yapmam temizliği canım ne olcak yarın yaparım artık 🙂
neyse işin esprisi bi yana bol bol gezin tabi kocişinle benimki yarın yok evde tekim gelmek isteyen gelebilir kısır var mantarlı börek var evde yeriz🙂
zaten bi gün ayarlıyıp gün yapcam evimde herkesi çağırcam kaynaşma bağabında
heeh bacım aynen öyle belkide seninkiler sadece şuan gelişiyor...yani gelişimi çok iyi o yüzden ağrı oluyor belki hemen ağrı oldu çatladı diye işi bağlama...sen çalışmana bakincir bende yedim hala yemege devam ediyorum calışıcam tamam arkadaşım belli olmuyor bu yumurta işi cünkü ben cok sancım oldu bitti o günden sonra gerek yok sanıyordum alakası yokmuş bak
oohh oohhh bulaştır bacım beni hheehhee severim böleeee enerjjjjjik bacıları AllAh bozmasın enerjini neşeni
hakkat yaaaa 2 dk kaybolmaya gelmeyecek hheehhe
AYŞEGÜÜÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM GÜL KOKULUM HOŞGELDİN NASILSINNNN
regl olmuşsun sanırım canım yaaaa kıyamam sana içimden hep geçiyordun halbuki...hayırlısı olsun gözümün bebeğiii...kendini nasıl hissediyorsun
yavrum şişmeeeeee gel yeriz beraber çaylar felannn oohhhhhhayyy şimdi canım cekti hee ekşili kısır olsada yesek vallahi ben yarın şişermişim kısıra sende o zaman
sen kac günde 1 oluyorsun kacında yerleşti biliyormusun ben 28 günde bir oluyorum o dediğim agrı 14 gün sanahı oldu bende
canım cok teşekkürler yemiş kadar oldum allah razı olsun cagırman yeter sen neler yapıyorsun canım bebek calışması varmı sendedeyavrum şişmeeeeee gel yeriz beraber çaylar felannn oohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?