canımsın yaaaaa üzülmek ağlamakta bi ihtiyaç...içinden ne geliyorsa seni ne rahatlatacaksa onu yap...sonuna kadar...hoşbulduk gülüm yaaaaa inanki hiççç iyi diğilim sanki beynim durmuş hiç bişeye çalışmıyo sadece döönnnnnn şarkısnı dinliyorumm bugün kendimi bitirene kadar ağladım kendime izin verdim yarından itibaren üzülmek yok yeniden umut etmekten çokk yoruldum inş pazartesi çok güzel haberler vercen bizee
duarım seninle tatlım
buarada selam bütün melekelre
ben çalışıorum tabi ama bende polikistik over çıktı zanndiyorum yumurtlamıyorum felan herhalde ama şimdi folik asit verdi doktor bu aralar aşırı akıntım var zannedersem bu ay yumurtluyorum bi anlasam yumurtlayıp yumurtlamadığımıcanım cok teşekkürler yemiş kadar oldum allah razı olsun cagırman yeter sen neler yapıyorsun canım bebek calışması varmı sendede
allahın işi işte bak vericegi zaman 1 kere olsa veriyor tam kacıncı gününde olmuştu hatırlıyormusun ne cok şey sordum sana yaaa sıkmışsam kusura bakmayok benim o ay tek gün ilişki oldu ordan biliyorum
allahın işi işte bak vericegi zaman 1 kere olsa veriyor tam kacıncı gününde olmuştu hatırlıyormusun ne cok şey sordum sana yaaa sıkmışsam kusura bakma
canımsın yaaaaa üzülmek ağlamakta bi ihtiyaç...içinden ne geliyorsa seni ne rahatlatacaksa onu yap...sonuna kadar...
ağmaksa ağla...zincirleme kendini güçlü olmaya çalışacağım diye göz yaşlarını dindirmeye çalışma
gülmek kadar ağlamakta gerekli...insan içindeki bütün üzüntüsünü ağlayarak dökmeliki yarın sabah doğacak güneşe daha umutla bakabilsin
öpüyorum seni...elbet gelecek meleğin hemde çok yakında ben inanıyorum sende inan...inanmadığımız şeyler verilmeyecek biliyorsun...
beni hatırlıyormusun bu ay testin negatif çıktığı halde ben hamileyimde test göstermiyor demiştim...inanıyordum inancımı kaybetmedim...ne olur sende inan
ayşegülll üzülme diycem ama elinde değil biliyorum allah yardımcın olsun gülüm tez zamanda varsin allah sana bebeşini
Hosbuldum kusuuummm🙂Anne kusum benim🙂Nasilsin bakiimm?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
laraaaaaaaaaaaaaaaam gelmişşşşşşşşşşşş
canııııııııııııııım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?