canım hiçbirşey için geç değil.
doktora gidip muayenen oldun mu? bi kontrolden geçmekte fayda var.
lalezar adında bir arkadaşımız var burada ve o da 39 yaşında. ümidini yitirmeden mücadele ediyor. benim umut kaynağım o🙂
ayrıca ben hamile değilim, Allah söyletti mi yoksa kıs🙂
Yaptırıcam sonucu yazarım.Sigaram yok içikim yok.Arada şarap.
Yağlı yemem.
A bu arada lafın tam ortasından girdim.Yeni üyeyim özür dilerim.
Burası laf lafı açıyor bölümü sanırım.
ismim geçti gibi geldi kulaklarım çınladı ve ynaklarım kıpkırmızı kim beni anıyor bakim hıııııııııı 🙂
slm sabırsızım nasılsın cnm
ben andım ben🙂
seni gördüğüme sevindim🙂
ooo hoşgeldin canım. iyiyim yaa ne olsun. kimsecikler yok diye üzülüyordum ki yeniden canlandı burası🙂
heyecanımı paylaşacak insan arıyorum🙂
sen nasılsın canımın içi? yiğenimiz nasıl? umarım herşey yolundadır.
yasehoş geldin cnm yaa nerelerdesin uzun zaman oldu nasılsınız tatlımslm sabırsızım nasılsın cnm
iyiyim cnm ya ne olsun çalışıyorum bebişte iyi çok şükür bi sorun yok bende nezamandır giremiyodum internet yoktu burda işyerinde şimdi tekrar bağlandı özledim hepinizi sende ne var ne yok lalezar cnm sen nasılsınben andım ben🙂
seni gördüğüme sevindim🙂
ooo hoşgeldin canım. iyiyim yaa ne olsun. kimsecikler yok diye üzülüyordum ki yeniden canlandı burası🙂
heyecanımı paylaşacak insan arıyorum🙂
sen nasılsın canımın içi? yiğenimiz nasıl? umarım herşey yolundadır.
hoşbulduk cnm aynen uzun zaman oldu giremiyodum işyerinden nete şimdi yine bağlandı iyiyiz cnm siz nasılsınız bebiş nasıl bakalım bizim az kaldı ya heyecan basmaya başladı Allah isteyen herkese nasip etsin melekleriniyasehoş geldin cnm yaa nerelerdesin uzun zaman oldu nasılsınız tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?