tamam canııııım dinlen sendebenim kociş ciğerci kedisi gibi başımda bekliyor yaaa, eskileri okurken vakit geçiyor hep , işi varmış laptopta, çıkmam gerekiyor,yatıp belimi dinlendireyim , öpüyorum sizi
Iyiydim aslinda ama aysegüle cok üzüldüm kusum ya.Allahim sabir versin,yardimcisi olsun,en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavustursun insallah.oyyyyy canımıniçiiii çok şükür iyiyiz
sen nasılsın benim selve boylum nasıl
tahliller ne alemde gönderdilermi seti aldırdınmı kan yolladınmı
Gecmis olsun canim.Insallah sende hamissindir bu ay tatlim🙂.................
evet kuşuuuum okudum hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğin içinIyiydim aslinda ama aysegüle cok üzüldüm kusum ya.Allahim sabir versin,yardimcisi olsun,en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavustursun insallah.
Oglum iyi ablasi.Senin bebek bekledigini söyledigimde cok sevindi.Benim icinde tebrik et Izgil ablayi dedi.Sana cok selami var.Su an arkadaslariyla disari cikti ve pc azcik bana kaldi🙂
Evet kusum,carsamba günü nihayet kan verme setimiz geldi.Hafta basi yapilmasi gerektiginden pazartesi sabah erkenden ev doktorumuza gidip esimle birlikte kan verecez.Ve sonrada postayla expressle gönderecez insallah.Ertesi gün ellerine gecmesi gerekiyormus.Asil heyecanli bekleyis ondan sonra basliyacak.12 haftaya kadar sürebilirmis haber gelmesi.Adet tarihimin yaklastiginida hissediyorum.Sivilceler cikmaya basladi.Önümüzdeki hafta ici olurum gibi geliyor.Eger öyle olursa ondan sonraki haftada ameliyati olurum hayirlisiyla insallah.Bu sefer hersey degisecek Allahin izniyle.10 yildir ilk defa böyle hissediyorum,insallah yanilmam kusum.
Sen nasilsin birtanem benim?Hamilelik belirtilerin basladimi?Degerlerine takilma sakin,özeldende yazmistim sana.
Tamam tatli kusum,öperim senin icin🙂Artik eskisi gibi pek öptürmüyorda,delikanli oluyor ya bizimkisi🙂Ama ben zorla yakalayip öpüyorum,kardes oluncaya kadar seninle idare etmem lazim diyorum🙂evet kuşuuuum okudum hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğin için
ayyyyy hadi hayırlısı inşallaaah çok güzel sonuçlar alacaksın...heyecanını hiç kaybetme inan ve bol bol dua et...
oyyyy ablası yesin onu çoook öp benim için
dualarım sizinle canım benim inşallah çoook yakında selvi boylumun yanına gelecek küçük kardeşi
yaa canım perşembe cuma üst üste böle mide tarafında aşırı ağrım olduuu cuma günü bu ağrı karnımdan sol yumurtalıklarıma kasıklarıma indi ama ağrı gibi değil sanki böle sancı gibi bata bata geçti iki günüm şu an sadece karnım ara sıra ağrıyo ama akıntım geçmedi bi türlü acaba biten mantar hemen bidahamı başladı diyorum aradan 2 hafta bile geçmedi mantarım biteli anlamadım bende ateşi nası ölçtün şekersammy haa ben dr sormuştum nasıl anlarım diye.bende sancı sürekli olurdu.sen anlayamazsın dedi.ateşimi ölçtüm anladım ihi ihi
laram hg gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?