kızım şu ikiz mevzuuuyla beni gerdiniz ha..daha hamile olup olmadığım bile belli değil ikiz diye tutturdunuz be yaw..ya ikizse diye düşünmeden edemiyorum ve kendime gülüyorum sayenizde🙂 sizinki üçüz olur inşallah
aboooovvvvvv ikiz mi geliyooooo :meri:
anam Ayşegülüm bize de üçer üçer gelirmiş , Allaaaah berekete bakkk , üç anneden 8 bebek
ben de almıştım 😀 😀 😀eczaneler de kapandı 🙁
neyse baktım ben yarın yakında nöbetçi eczane varmış
nöbetçi eczaneden gebelik testi alan benden başka deli varmıdır acaba ?
o zaman şehnaz eli değmişken 3üz doğursun ki hep beraber dokuz doğurun :meri::meri::meri::meri:
ben de almıştım 😀 😀 😀
yaşasın ayşegülüm kendine gelmiş 😀 ne güzel gel öpem o zaman mucccccuuukkkkkkkk
kızım şu ikiz mevzuuuyla beni gerdiniz ha..daha hamile olup olmadığım bile belli değil ikiz diye tutturdunuz be yaw..ya ikizse diye düşünmeden edemiyorum ve kendime gülüyorum sayenizde🙂 sizinki üçüz olur inşallah
aboooovvvvvv ikiz mi geliyooooo :meri:
anam Ayşegülüm bize de üçer üçer gelirmiş , Allaaaah berekete bakkk , üç anneden 8 bebek
bence de ayşegül çok kaşındı :kartanesi😱nun üçüzü olacak
hah tam olur valla o zamannn 🙂 hakkat dokuz doğururuz
yanlız değilmişimmm, pozitif çıkanından mı aldın meryemim?
eczaneler de kapandı 🙁
neyse baktım ben yarın yakında nöbetçi eczane varmış
nöbetçi eczaneden gebelik testi alan benden başka deli varmıdır acaba ?
o zaman şehnaz eli değmişken 3üz doğursun ki hep beraber dokuz doğurun :meri::meri::meri::meri:
ben de almıştım 😀 😀 😀
kısslar yarın anneler günü ya şimdiden hepimizin anneler gününü kutluyorummmm, sonuçta hepiniz potansiyel annesiniz 🙂 yarın erkenden yola çıkıp hidiv kasrında yer kapacağız da 🙂 giremem sabahh
İnşaallah seneye anneler gününde bu listede bekleyen herkes bebeğine kavuşmuş olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?