merhaba kızlar ela naz ve ilter bana ümit verdiğiniz için teşekkürler. ben gebelik testlerine güvenmiyorum.bu sabah tekrar yaptım başka marka gebelik testi negatif çıktı. şu an acayip adet belirtilerim ve acayip belirtilerim var evde resmen her marka gebelik testi kolleksiyonu var . kafayı yiyeceğim benim yarın son gün. bu gün oğlum ana okuluna başladı sabahtan alşama kadar dışardaydım. sonra eve geldim oğlumun odasını değiştirdik 3 saat sürdü ayakta duramıyorum. belim kopuyor. hala kasık bölgesinde ağrı şişkinlik ve göğüslerde ağrı . şiddetli baş ağrısı soğuk terleme ve ateş basması neyin artık ne belirtisi olduğunu anlamıyorum gerilmeye başladım. yarın adet tarihim bakalım çok canım sıkılıyor......
teşekkürler gizemli kıs.
senin durumun neydi yeni hamilelerdensin galiba. çok yoruldum yarın hiç olmasın istiyorum.
semre çatlatma iğnesi olmuşsun çocuğa engel sorun ne benim yumurtalıklarım çalışmıyo artı pko var bendeben hesaplama tablosuna göre 21.eylül dedim ama bu 22 eylülde olabilir. adetlerim ip gibi düzgün değilki bi 29 gün bi 30 gün 31 gün geçen ay 28 gün. doktora gittim bana serofen verdi 5 gün kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum folikül ve folikül içindeki yumurtayı gördü iğneyi hemen vur dedi bizde öyle yaptık . vurulduk felan çalışmalr v.s...şimdi bekliyoruz bakalım ne olacak bu ay çok dweğişik oldu benim için birde ilkkez bu tedaviyi gördüm ben
semre benim kızda 1. sınıfa başladı ev okul mahvoldum kasıklarımın ağrısı belimin ağrısı derken akşamı ettim inşallah adet olmam diyorum ama bütün adet belirtilerini yaşıyorum bu ay yine hüsran galibateşekkürler gizemli kıs.
senin durumun neydi yeni hamilelerdensin galiba. çok yoruldum yarın hiç olmasın istiyorum.
evet gerçekten enteresan seninle aynı durumdayım kızıma korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama şimdi hamile kalmakta zorlanıyorum keşke diyorum hiç korunmasaydım bu arada benim yaş 24işin enterasan tarafı bilmiyorum benim 5,5 yaşında bir oğlum var o normal oldu istedik ve allahın izniyle oldu. bilmiyorum ama yaşım 35 artı çok stresli birisiyim strestenmi olmuyor acaba . doktor herhangi bir sorun olmadığını söylüyor.şu an artık hiç birşey düşünemiyorum.
kusura bakma gizemikıs ben çıkıyorum sabah oğlumu okula götüreceğim. bu günde götürdüm çok yoruldum şu an çok yorgun halsi,z bayılacak gibiyim hastalığım yakın herhalde onunda etkisi var. sohbet için teşekkürler. sonra gine görüşürüz iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?