LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.791 benim vaktim doluyor yavaştan, 16,00 gibi gelirseniz görüşürüz yine az da olsa 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.792 sabırsızım' Alıntı: sen türünün tek örneğisin canım benim🙂 ben de olumlu düşünmeye ve kadının dediklerini çürütmeye çalıyorum zaten🙂 düne göre daha iyiyim çok şükür. bebbişim şu 1-2 ay içersinde gelse var ya şahane olur. rabbim nolur gönder bebeğimizi. amin Genişletmek için tıkla ... inş bebeğine en yakın zmanda kavuşursun
sabırsızım' Alıntı: sen türünün tek örneğisin canım benim🙂 ben de olumlu düşünmeye ve kadının dediklerini çürütmeye çalıyorum zaten🙂 düne göre daha iyiyim çok şükür. bebbişim şu 1-2 ay içersinde gelse var ya şahane olur. rabbim nolur gönder bebeğimizi. amin Genişletmek için tıkla ... inş bebeğine en yakın zmanda kavuşursun
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.794 LALEZAR' Alıntı: benim vaktim doluyor yavaştan, 16,00 gibi gelirseniz görüşürüz yine az da olsa 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım. ben de çıkıyorum. müsait olursam uğrarım. gizemli kıs' Alıntı: inş bebeğine en yakın zmanda kavuşursun Genişletmek için tıkla ... hep beraber inşallah canım🙂 hepinizi kocamn öpüyorum. Allah'a emanet olun.
LALEZAR' Alıntı: benim vaktim doluyor yavaştan, 16,00 gibi gelirseniz görüşürüz yine az da olsa 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım. ben de çıkıyorum. müsait olursam uğrarım. gizemli kıs' Alıntı: inş bebeğine en yakın zmanda kavuşursun Genişletmek için tıkla ... hep beraber inşallah canım🙂 hepinizi kocamn öpüyorum. Allah'a emanet olun.
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.796 sabırsızım' Alıntı: tamam canım. ben de çıkıyorum. müsait olursam uğrarım. hep beraber inşallah canım🙂 hepinizi kocamn öpüyorum. Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... amin görüşürüz sizde allaha emanet olun
sabırsızım' Alıntı: tamam canım. ben de çıkıyorum. müsait olursam uğrarım. hep beraber inşallah canım🙂 hepinizi kocamn öpüyorum. Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... amin görüşürüz sizde allaha emanet olun
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.797 ygmr06' Alıntı: tekrar selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldinn
ygmr06 Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.798 gizemli kıs' Alıntı: slm hoşgeldinn Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk daha önce konuşmuşmuyduk
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.799 ygmr06' Alıntı: hoşbulduk daha önce konuşmuşmuyduk Genişletmek için tıkla ... vala hiç hatırlamıyrm 😕
ygmr06' Alıntı: hoşbulduk daha önce konuşmuşmuyduk Genişletmek için tıkla ... vala hiç hatırlamıyrm 😕
ygmr06 Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.800 gizemli kıs' Alıntı: vala hiç hatırlamıyrm 😕 Genişletmek için tıkla ... bende öyle hamilemisin peki yoksa isteyenlerden bizdenmisin
gizemli kıs' Alıntı: vala hiç hatırlamıyrm 😕 Genişletmek için tıkla ... bende öyle hamilemisin peki yoksa isteyenlerden bizdenmisin