slm kızlar,
sabah dr gittim, kan verdim ama ultrason için ekimin 7 sine gün verdiler,
eşiminde hani hareketli sperm sorunu vardı ya, dr a gitmemişti, kendi kendine bişiler yapıyordu, sabah onuda zorla dr.a gitmeye ikna ettim, benim işim erken bitti işe geldim, beni telefonla aradı, VARİKOSEL varmış ameliyat olacakmışım dedi.. kızlar sorunumuz sanırım bulundu Allahın izniyle ameliyattan 3-6 ay içinde spermlende düzelme görülüyormuş, ayyyy inşallah düzelir canlarım 🙂
canım bende şeker çıktı hergün parmaktan kanımı ölçüyorum günde 6 kere yüksek çıkınca insülin iğnesi yapıyorum diyet yapıyorum ve haftada 2 kere kontrole gidiyorum.ama oğluşum iyi maşallah 1300 gr olmuş.senin susam nasılmış bakayım
selam kızlar nasılsınız
birazdan çıkmalıyım, çünkü alışverişe gidicem. eğer bugün tekrar uğrayamazsam, yarın görüşürüz. öptüm sizi.
lalezar sorunun bulunması çok güzel bir gelişme.boşa kürek sallamayacaksınız artık
canım benim hakkıınızda hayırlısı olsun , inşaallah senin ve eşin için güzel günler yakındır tatlımm ...
ayyy cnm benim eşinin sorunun un cözümünün bulunmasına cok sevindim dahi hayırlısı bebiş inş seneye geliyorrrrrr:tasu:.sende de inş bişey cıkmayacak gülüm içini rahat tut senslm kızlar,
sabah dr gittim, kan verdim ama ultrason için ekimin 7 sine gün verdiler,
eşiminde hani hareketli sperm sorunu vardı ya, dr a gitmemişti, kendi kendine bişiler yapıyordu, sabah onuda zorla dr.a gitmeye ikna ettim, benim işim erken bitti işe geldim, beni telefonla aradı, VARİKOSEL varmış ameliyat olacakmışım dedi.. kızlar sorunumuz sanırım bulundu Allahın izniyle ameliyattan 3-6 ay içinde spermlende düzelme görülüyormuş, ayyyy inşallah düzelir canlarım 🙂
ayyy cnm benim eşinin sorunun un cözümünün bulunmasına cok sevindim dahi hayırlısı bebiş inş seneye geliyorrrrrr:tasu:.sende de inş bişey cıkmayacak gülüm içini rahat tut sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?