evet biz gerektiğinde üzüntümüzü dışa vuruyoz ağlıyoz felan ama onlar hakkımızda hayırlısı diyelim nolsun bide garibim bu ay 2 hafta antibiyotik kullandı bu ayda bundan dolayı bebişimiz olmaz diyo antibiyotik kullandı diye kendine kızıyo garibim hakkımızda hayırlısı dedim ama üzülüyo anlıyorum benAllah hayırlara çıkarsın.erkekler kadınlar gibi belli etmiyor ama onlar da tabi üzülüyor
sorun değil canım ya ben geçmişe bakmadım yoksa sohbeti kaçırıyom 😀iyim sılam geçmişe bakıyodum öyle k.bakma 😀
canımmm inşallah Rabbim meleğini gönderecek artık sorunun bulunmasına gerçekten çoooook sevindim hemde tedavisi var yani çok şükür canım yaaa🙂Teşekkür ederim kızlar, evet bende sorunun bulunmasına çok sevindim, inşallah kısa sürede iyileşme olur ve bebişimize bizde kavuşuruz Allahım
Teşekkür ederim kızlar, evet bende sorunun bulunmasına çok sevindim, inşallah kısa sürede iyileşme olur ve bebişimize bizde kavuşuruz Allahım
sorun değil canım ya ben geçmişe bakmadım yoksa sohbeti kaçırıyom 😀
canımmm inşallah Rabbim meleğini gönderecek artık sorunun bulunmasına gerçekten çoooook sevindim hemde tedavisi var yani çok şükür canım yaaa🙂
:beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş:bi de benimki ben izleyince tuttuğu takımın kazandığına inanıyor.o yüzden bana da zorla izletiyor.gerçekten de 3 yıldır ne zaman bana izlettiyse kazandı izlemediysem kaybetti.hep öyle oldu
sorun değil canım ya ben geçmişe bakmadım yoksa sohbeti kaçırıyom 😀
canımmm inşallah Rabbim meleğini gönderecek artık sorunun bulunmasına gerçekten çoooook sevindim hemde tedavisi var yani çok şükür canım yaaa🙂
inş herşey gönlünce olsun canım çok sevindim
Sağol canım inşallah hepimizin gönlünün muradını versin rabbim 🙂
benimki cimbomlu:beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?