ya bakma bana bende genelde önce geçmişe takılırım dayanamam ben yokken neler kaynatmışlar diye 😀öyle oluyo canım aynen ama genede bakıyoz işte 🙂🙂
fanatik hamiş vaooovvvv!!! dur beben duysun bu sesleri tezahürat yapmaya başlar tekmeleriyle:beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş:
ya canım erkekler hep doktoru öcü gibi görüyolar neyseki gitmiş ve sorun bulunmuş canım sorun budur başakada artık sorun arama bebiş gelcek sen patikleri örmeye başla:örgü:Evet tedavisi olan bişi sağol tatlım, inşallah tek sorunumuz odur ve bununla çözülmüş olur, inan bende çok sevindim, çünkü düşükten beri eşimi ikna etmeye çalışıyordum, gitmiyordu bi dr.a.. 🙂
amin canım ben sana dün nededim yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı
Evet içine doğan iyi hisler doğru çıkıo bak
Eeee artık devamını da hissedersin belki...
aaa sahi bu gece ben eşimi rüyamda gördüm, bir kaç adam onu kaçırmış ve tecavüz etmişti, bende onu sakinleştirip ben herşeye rağmen yanında olduğmu söylüyrdum ve bu arada 10 yaşlarında bir erkek çocuğu da ortalıkta geziniyordu..
Allah hayırlara çıkarsın..
ya bakma bana bende genelde önce geçmişe takılırım dayanamam ben yokken neler kaynatmışlar diye 😀
fanatik hamiş vaooovvvv!!! dur beben duysun bu sesleri tezahürat yapmaya başlar tekmeleriyle
ya canım erkekler hep doktoru öcü gibi görüyolar neyseki gitmiş ve sorun bulunmuş canım sorun budur başakada artık sorun arama bebiş gelcek sen patikleri örmeye başla:örgü:
hayır olsun inşallah canım ben rüyalara çok inanırım bak bikaç sayfa öncesindede ben rüyamı yazmıştım yorumuyla birlikte sen yorumuna bakmazmısın?Evet içine doğan iyi hisler doğru çıkıo bak
Eeee artık devamını da hissedersin belki...
aaa sahi bu gece ben eşimi rüyamda gördüm, bir kaç adam onu kaçırmış ve tecavüz etmişti, bende onu sakinleştirip ben herşeye rağmen yanında olduğmu söylüyrdum ve bu arada 10 yaşlarında bir erkek çocuğu da ortalıkta geziniyordu..
Allah hayırlara çıkarsın..
tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin ilk belirtilerin nelerdi ne gibi belirtilerin oldu paylaşırmısınmerhaba arkadaşlar...5 hft 3 günlük hamileyim. ve inanın çok heyecanlıyım.son adet tarihim 15 ağustos,yumurtlama 28 ağustos,yerleşme 9 eylül,idrar testi 14 eylül,kan testi 15 eylül.son adet tarihimden itibaren yumurtlama , yerleşme....hepsini tek tek hissettim.Bebeğim her yaptığını annesine hissettirdi.İnşallah sağlıkla tamamına erdiririz.tahmini doğum tarihi 22 mayıs 2011eşim bebeğim ve ben "mayıs" doğumlu olacağız.
8.haftama kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum.aslında gelecek hafta ilkel kalp atışları duyulacak.Bakalım bi sorun yaşamazsam ekim 11 gibi dr gideceğim.
herşey gönlünüzce olsun.
hayır olsun inşallah canım ben rüyalara çok inanırım bak bikaç sayfa öncesindede ben rüyamı yazmıştım yorumuyla birlikte sen yorumuna bakmazmısın?
inş canım hissedersem gene söylerim 🙂 baksaydın netten canım anlamına hayırlara çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?