evet cnm ne zamandır giremiyodum az kaldı valla cnm bence sen hamişsin benimde 7 gün geçmişti silik çıkmıştı ve geç döllenme olmuş kan testinde bile biraz düşük çıktı ama gebelik var dendikızlar ben yıne geldım bağlantım koptuydu sabırsızım ne kadar duzen hemen gelıyor bıdahakı aya ınşallah canım benım yns ysmn cok tadır goruşmuyok guzelım nasılsın senın doğuma azkalmı daha dun gıbıydı hamıle oldun minozem sen nasılsın kuşum kac haftalık oldun ayşem gulun bıraktım yerdesın ınternetı tadını cıkart bozulur muzulur haa
maşallah canım baya buyumüş senın ufaklık :esra:hoşgeldin cnm nasılsın .şükür biz iyiz 24 haftlık olduk cnm
hoş geldın canım ıyıyız sukur sen nasılsınselam kızlarr bennnnnnnnnnnnn geldimmmmm nasılsınız 🙂
maşallah canım baya buyumüş senın ufaklık :esra::bebeğim::bebeğim::bebeğim:
hoş geldın canım ıyıyız sukur sen nasılsın
inşallah canım benımkıde testı yaptım bırsey yotu sonra kahvaltı yaptıktan sonra baktı sılık bır cızgı bellı olmuş senınkı hemen cıkmışmıydıevet cnm ne zamandır giremiyodum az kaldı valla cnm bence sen hamişsin benimde 7 gün geçmişti silik çıkmıştı ve geç döllenme olmuş kan testinde bile biraz düşük çıktı ama gebelik var dendi
tmm cnm dikkat et kendine ve oğluşuna öptük byycanlarım benim acilen çıkmam lazım öptüm hepinizi
gule gule canımcanlarım benim acilen çıkmam lazım öptüm hepinizi
yok canım gelmedı kasıklarım ağrıyor ama gelmıyorşükür iyyim canım bende vakit buldum girebildim ya sen naptn cnım adetin gelmemiş okuduguma göre
gule gule canım
yok canım gelmedı kasıklarım ağrıyor ama gelmıyor
inşallah canım benımhadi bakalım canım hayırlısı inş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?