*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #19.881 şimall' Alıntı: al bendende okadar hergün aynı her ay aynı Genişletmek için tıkla ... vala ya bebiş olsa ne güzel zman geçerdi 🙂
şimall' Alıntı: al bendende okadar hergün aynı her ay aynı Genişletmek için tıkla ... vala ya bebiş olsa ne güzel zman geçerdi 🙂
şimall Hamiş Melek 28 Eylül 2010 #19.883 gizemli kıs' Alıntı: vala ya bebiş olsa ne güzel zman geçerdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... rabbim inş en kısa zamanda verirdebizde bu döngüden cıkarız senin gnünde yaklasmıs varmı belırtı flan bıde ne kadardır beklıyosunuz
gizemli kıs' Alıntı: vala ya bebiş olsa ne güzel zman geçerdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... rabbim inş en kısa zamanda verirdebizde bu döngüden cıkarız senin gnünde yaklasmıs varmı belırtı flan bıde ne kadardır beklıyosunuz
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #19.884 betul_betul' Alıntı: cok yorgunum kızlar ya bırazdan dr a gıdıcez Genişletmek için tıkla ... hayrdr canım neyin var
betul_betul' Alıntı: cok yorgunum kızlar ya bırazdan dr a gıdıcez Genişletmek için tıkla ... hayrdr canım neyin var
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #19.886 şimall' Alıntı: rabbim inş en kısa zamanda verirdebizde bu döngüden cıkarız senin gnünde yaklasmıs varmı belırtı flan bıde ne kadardır beklıyosunuz Genişletmek için tıkla ... evet canım yaklaştı vala ara sıra bulantı oldu sabhları ama bakalım işte belki bebiş gelcek belki adet olcak 🙂
şimall' Alıntı: rabbim inş en kısa zamanda verirdebizde bu döngüden cıkarız senin gnünde yaklasmıs varmı belırtı flan bıde ne kadardır beklıyosunuz Genişletmek için tıkla ... evet canım yaklaştı vala ara sıra bulantı oldu sabhları ama bakalım işte belki bebiş gelcek belki adet olcak 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #19.887 betul_betul' Alıntı: karnımagrıyor Genişletmek için tıkla ... geçmiiş olsun ya
şimall Hamiş Melek 28 Eylül 2010 #19.888 gizemli kıs' Alıntı: evet canım yaklaştı vala ara sıra bulantı oldu sabhları ama bakalım işte belki bebiş gelcek belki adet olcak 🙂 Genişletmek için tıkla ... bebiştir inş canım yaaaa adetsede vardır bı hayır
gizemli kıs' Alıntı: evet canım yaklaştı vala ara sıra bulantı oldu sabhları ama bakalım işte belki bebiş gelcek belki adet olcak 🙂 Genişletmek için tıkla ... bebiştir inş canım yaaaa adetsede vardır bı hayır
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #19.889 şimall' Alıntı: bebiştir inş canım yaaaa adetsede vardır bı hayır Genişletmek için tıkla ... kesinlikle canım alıştırdım zaten kendimi hamileysem olur olmazsamda allahım ne zman uygun görürse ozman
şimall' Alıntı: bebiştir inş canım yaaaa adetsede vardır bı hayır Genişletmek için tıkla ... kesinlikle canım alıştırdım zaten kendimi hamileysem olur olmazsamda allahım ne zman uygun görürse ozman
şimall Hamiş Melek 28 Eylül 2010 #19.890 gizemli kıs' Alıntı: kesinlikle canım alıştırdım zaten kendimi hamileysem olur olmazsamda allahım ne zman uygun görürse ozman Genişletmek için tıkla ... öyle canım alısmak gerekıyo heralde rabbim en güzelini biliyo
gizemli kıs' Alıntı: kesinlikle canım alıştırdım zaten kendimi hamileysem olur olmazsamda allahım ne zman uygun görürse ozman Genişletmek için tıkla ... öyle canım alısmak gerekıyo heralde rabbim en güzelini biliyo