lalezarcığım tek söyleyebileceğim SENİ ÇOK SEVİYORUZ DUALARIMIZ SENİNLEEvet kızlar düşük yapıyorum ve dahada kötüsü dr hiç gebeliğe gilişkin birbelirti göremedi, alttan ultrasonla baktı içeride parca varmış saat 15,00 itibarı ile kürtaj gerçekleşecek, hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin ne olur..
canım benimmm..kolay olacak merak etme..ama gebe kalabiliyorsun bu da çok önemli..kısa sürede tekrar olacak emin ol..şimdiden çok geçmiş olsun..bize ilk haber verebileceğin zaman yaz lütfen..Evet kızlar düşük yapıyorum ve dahada kötüsü dr hiç gebeliğe gilişkin birbelirti göremedi, alttan ultrasonla baktı içeride parca varmış saat 15,00 itibarı ile kürtaj gerçekleşecek, hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin ne olur..
Gecmis olsun birtanem,cok üzüldüm🙁Helal olsun ne demek.Sakin korkma olurmu.Fiziksel yönü pek korkulacak bisey degil,ben 4 kez yasadim bunu.Ama diger yönü icin Allahim yardimcin olsun.Bugün aklim,dualarim hep seninle olacak buna emin olabilirsinEvet kızlar düşük yapıyorum ve dahada kötüsü dr hiç gebeliğe gilişkin birbelirti göremedi, alttan ultrasonla baktı içeride parca varmış saat 15,00 itibarı ile kürtaj gerçekleşecek, hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin ne olur..
Selam sehnaz.Haklisin🙁kızlar selam..pek iyi bir gün değil aldığımız haberlerden sonra..ama ne yapalım..beterin beteri var diyelim..
Amin canim.Allahim bu durumu kimselere yasatmasin sanada sabir güc versin.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar arkadamda olduğunuzu biliyorum ve hepinizi çok seviyorum, korkmuyorum ama tabikide çok üzgünüm Allah yardımcım olsun..
Evet kızlar düşük yapıyorum ve dahada kötüsü dr hiç gebeliğe gilişkin birbelirti göremedi, alttan ultrasonla baktı içeride parca varmış saat 15,00 itibarı ile kürtaj gerçekleşecek, hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?