pekı duzenlı mıdır normalde?yoksa ılk defa mı boyle oldu?ınsallah gelmıstır bebısın.....tabıkı takma kafana daha gencsın unutmakı stressız hazırlanmak en ıyıısı.....daha kimsecikler gelmedi canım tık yok vala 😕 belimde agrıyo 3 gündür inş allahım yüzümü güldürür adet olsamda olsun artık kafaya takmıyorum
ınsallah canım bende ıyıyım zaman gecrmeye calısıyorum bende....evde zor oluyor valla keske ısı bırakmasaydım dıyorum bazen.....kızım ıyıdır heralde sesı cıkmıyor hala yarın kontrolumuz var bakalım ogrencem nasıl oldugunu.....ısım ne duusndunuz yakıısklı ıcın?
ayyy ne güzel allahım eline sagsalim almayı nasip etsin heycan nasıl vardır şimdi sende
pekı duzenlı mıdır normalde?yoksa ılk defa mı boyle oldu?ınsallah gelmıstır bebısın.....tabıkı takma kafana daha gencsın unutmakı stressız hazırlanmak en ıyıısı.....
oyyy adıyla saglıklı yasasın RÜZGARIMIZ.....bende evdeyım canım işten zorunlu olarak ayrılmıstım daha çalışmam sanırım bebegıme bakarım ınsallah yanı kaç haftalık oldun canım sen ıyıdır nazlı kızın merak etme sen annesı ismi kısmetse RÜZGAR olacak canım
bende evdeyım canım işten zorunlu olarak ayrılmıstım daha çalışmam sanırım bebegıme bakarım ınsallah yanı kaç haftalık oldun canım sen ıyıdır nazlı kızın merak etme sen annesı ismi kısmetse RÜZGAR olacak canım
sagol canım benım amın evet sorma çok heycanlıyım darısı tüm ısteyenlerın basına
dur bakalım ozaman bır ıkı gun daha gelmezse kan testı yaptırırsın....allahım hayırlıısyla gonlune gore versın canım.....düzenlidir canım hep ayın ikisinde sabah 7.30da karın agrımla uynaırdım ama bu ay olmadım belkide geçen hafta bazı sorunlar vardı ya üzüldüm ondanmı gecikti yoksa bebişmi var bilmiyorum vala hayırlısı neyse o olsun inşşş
dur bakalım ozaman bır ıkı gun daha gelmezse kan testı yaptırırsın....allahım hayırlıısyla gonlune gore versın canım.....
beklemekte fayda varbekliyorum canım bende hemen test yapmadım bakalım sonuş ne çıkcak aminn canm çok ama çok saol herkese inş senn bebiş nasıl neler yapıyo göbişte 🙂
oyyy adıyla saglıklı yasasın RÜZGARIMIZ.....
21.HAFTANIN ICINDEYIZ CANIM.....ARADA BIR SANKI GAZ GEZER YA ınsanın ıcınde onun gıbı bır hareketlılık var ama o benım nazlı kızım mı acaba bılemıyorum .....doktorumuzda yenı yenı hıssedersın demıstı en son gıttıgmde....
hazırlklar bıttı degıl mı canım?cantanız da hazır mı?ayyy ne cok soracagım sey v ar sana aslında......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?