hakkınızda hayırlısı olsun yagmur,ınsallah cok beklemeden bebıse kavusursunuz.....arkadaşlar bende tüp bebeğe başladık bant ve iğnelere başlıyorum yarın
mrs.m nasılsn canım ???
anlıyorum canım olsun takıldım bende...naz yapıyorum sana hemşom.....ıyıymıs kuzum uyuyodu gıttıgımızde.....411 gr olmus.....keyfı yerındeymıs......ama ben kılo almısım ıstersen dıyetısyene yonlendıreyım mı dedı bende yok onumuzdekı kontrolde fazla cıkarsam yıne ozaman olsun dedım....ılk 5 ayda almadıgım ıcın neysekı normal karsıladı......oyle ıste canım.....
inşallah hepimiz için öyle olurhakkınızda hayırlısı olsun yagmur,ınsallah cok beklemeden bebıse kavusursunuz.....
merhaba tatalım iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım en taze anne 🙂
naz yap canım ne demek ama gerçekten unutkan oldum. kardeşimin kızı hastaydı ateş ve ishal. ben sadece ateşi soruyorum!!! ishal aklımdan uçmuş. ne kötü yaaa. umarım beynim tazelenir 🙂
çok şükür prenses iyiymiş demek.... maşallahhhh kocaman olmuş. amannn drlar da hemen kiloya takıyorlar. biz ebru şallı mıyız yaaa 🙂 2 kilo alıcaz. benimkide yarın bana kızacak muhtemelen, kontrole gidicez de. ben de kilosunu merak ediyorum.
ay yerim ben seni bu teyzesi erkek kız bulun şimdiden çünkü kız ismi kafamda yatanlar varda erkek hiç düşünmedim şimdiden başladım ben kız olursa bu erkekte bu olur diye
cok guzel yaaaaaa buluruz tabıo dogsun sag salimde isim kolay
olabılır canım boyle seyler calıısyorsun yorgunluk ustune bırde bebıs.....dogumla yenılenırız merak etme canımmerhaba tatalım iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım en taze anne 🙂
naz yap canım ne demek ama gerçekten unutkan oldum. kardeşimin kızı hastaydı ateş ve ishal. ben sadece ateşi soruyorum!!! ishal aklımdan uçmuş. ne kötü yaaa. umarım beynim tazelenir 🙂
çok şükür prenses iyiymiş demek.... maşallahhhh kocaman olmuş. amannn drlar da hemen kiloya takıyorlar. biz ebru şallı mıyız yaaa 🙂 2 kilo alıcaz. benimkide yarın bana kızacak muhtemelen, kontrole gidicez de. ben de kilosunu merak ediyorum.
ınsallah canım....sımdı birde kış ıyıce bellı ettı kendını yanı ben ısterıstemez heyecan yapıyorum ve yakın oldugunu ıyıce kavrıyorum....hayırlıısyla sırayla kucagımıza bır alsak hersey bıraz olsun duzene gırcek ınsallah allahın ıznıyle....
bu arada onumuzdekı kontrolde seker taraması yapılcakmıs...ac gel dedı doktor...kan alıyorlar sadece degıl mı?
çok tşk evet öyleymiş ama doktorlar çok strese sokuyor şimdide rahatca bişey soramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?