hayırlı dogunlar olsun ınsallah canım....evet gelmek ıstıyordur sıkılmıstır artık neyapsın paşa......bu ara sen saglıkcısın bısey sorcam ben korkuyorum dogumdan cok.....hanı duymussundur gormussundur belkıde normal dogumda herzaman dikiş olur mu?yanı dıkıssız olmazmı bu dogum?bırde epıduralla normal dogum hakkında ne dusunuyorsun sence rısk varmıdır?evet canım az kaldı bakalım zamanında mı gelecek bılmıyorumkı artık sadece dogsun ıstıyorum hayırlısı ve saglıklı olarak okadar canım en son gıttgımde normal görünüyodu ancak kesın olarak sanırım yarınkı kontrolumde bellı olacak bakalım ınsallah normal olur ama hayırlısı artık arada sancılarım oluyo hazırlıkları baslattı sanırım oglum🙂
ayaklarını sıcak tut gızemcım...bende battanıyeyı uzerımden,patıklerı ayagımdan eksık etmıyorum bu ara....benım kızda annesıne cekeek valla...cok usuyecek coookkk.....
Bende oglumu okula birakir birakmaz kapi pencere aciyorum.coraba dayanamiyorum kesinlikle nasil sicak basiyo. Esim evde usudugunden kazakla montla duruyo bazen🙂)ayaklarını sıcak tut gızemcım...bende battanıyeyı uzerımden,patıklerı ayagımdan eksık etmıyorum bu ara....benım kızda annesıne cekeek valla...cok usuyecek coookkk.....
Alistik artik havasina.Turkiyeye gelince duramiyoz bizde.bu sene 1 hafta durup kactik nefes alamamistik resmen.nasil bir sicakti
Bende oglumu okula birakir birakmaz kapi pencere aciyorum.coraba dayanamiyorum kesinlikle nasil sicak basiyo. Esim evde usudugunden kazakla montla duruyo bazen🙂)
erkek cocuklarıda sıcagı sevmezlermıs kı esımden,kardeslerımden bılıyorum🙂senın bebıs de sana benzer ozaman🙂Bende oglumu okula birakir birakmaz kapi pencere aciyorum.coraba dayanamiyorum kesinlikle nasil sicak basiyo. Esim evde usudugunden kazakla montla duruyo bazen🙂)
Bak hayatim.normal dogum en basit olani..cektigin aci bebek cikipta kucagina verildiginde unutuluyo.dikisi hissetmiyosun bile. bana 5 dikis atildi bebegime dalmisim o anda doktor dikis atmis haberim bile olmadi. hemen eve ciktim bebegim kucagimda geldim biraz dinlendim toparlandim..Kiz kardesim sezeryan oldu gobek simdi igrenc bi gorunumde kac gun ayaga kalkamadi dikisler 1 sene gectigi halde hala aciyo bazen. ve izi cok cirkin..hayırlı dogunlar olsun ınsallah canım....evet gelmek ıstıyordur sıkılmıstır artık neyapsın paşa......bu ara sen saglıkcısın bısey sorcam ben korkuyorum dogumdan cok.....hanı duymussundur gormussundur belkıde normal dogumda herzaman dikiş olur mu?yanı dıkıssız olmazmı bu dogum?bırde epıduralla normal dogum hakkında ne dusunuyorsun sence rısk varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?