gülyüzlüdenmi bahsediyosun eğer sorunun varsa tabikide konuşma benim bi sorunum olmadığı için herkesle konuşuyorum benim için bi sakıncası yok olmadıda hiç bizaman kimin nereye ne yazacağını sınırlandıramayız sonuç itibariyle bu kararınada saygı duymak düşer canımArkadaşlar ben yanlış görmedim sanırım bu topiğin açılmasına neden olan sorunlu arkadaş burayada dadanmış, maşaallah herkes de sohbet ediyor kendisi ile , bu durumda ben sadece sizden haber almak ve önemli bir durum olursa sizlere bildirmek için giriş yapacağım.
Kendinize iyi bakın ...
Arkadaşlar ben yanlış görmedim sanırım bu topiğin açılmasına neden olan sorunlu arkadaş burayada dadanmış, maşaallah herkes de sohbet ediyor kendisi ile , bu durumda ben sadece sizden haber almak ve önemli bir durum olursa sizlere bildirmek için giriş yapacağım.
Kendinize iyi bakın ...
gülyüzlüdenmi bahsediyosun eğer sorunun varsa tabikide konuşma benim bi sorunum olmadığı için herkesle konuşuyorum benim için bi sakıncası yok olmadıda hiç bizaman kimin nereye ne yazacağını sınırlandıramayız sonuç itibariyle bu kararınada saygı duymak düşer canım
canım daha önceki topikte birileriyle kimler bilmiyorum bi takışması olmuş konuyuda bilmiyorum yani topikte tartıştığı insanlardan biri herhalde bilge melek o daha iyi bilir neden tartışıldığını ondan duymak lazım yada gülyüzlüden dinlemek lazım benimde bi sorunum olmadığı ve olayı bilmediğim için tabikide konuşurum dedim ben yani bu herkesin kendi kişisel fikri şimdi burdakiler konuşmucak die onun da buraya girmemesi diye bişi söz konusu olamaz bunu kısıtlayamayız girmek isterse girer zatenAyy sorun neydi ki kızlar, gülyüzlü napmış ben bilmiyorum, ne sorunu varmış, yoksa erkek ki
Tatlı bi bayana benziyo ama konuşuyoruz yani bir sorununu görmedim ben, ama bilmediğim birşeyler mi var anlamadım valla
slm kıssss 🙂
canım daha önceki topikte birileriyle kimler bilmiyorum bi takışması olmuş konuyuda bilmiyorum yani topikte tartıştığı insanlardan biri herhalde bilge melek o daha iyi bilir neden tartışıldığını ondan duymak lazım yada gülyüzlüden dinlemek lazım benimde bi sorunum olmadığı ve olayı bilmediğim için tabikide konuşurum dedim ben yani bu herkesin kendi kişisel fikri şimdi burdakiler konuşmucak die onun da buraya girmemesi diye bişi söz konusu olamaz bunu kısıtlayamayız girmek isterse girer zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?