dilegim sen dr gittin ya gecen gün yaaa nasıl sana yumurta catlamiş dedi kac gün gecti daha nasıl adet olucaksın lekelenme olmasın o iyice adet mi eminmisin yavrum ilac kullandın mı sen
ah canım bünyemiz değişiyo resmen ben acayip derecede kasık ağrısı yaşadım kaç gündür ve reglimin hemen bitiminde bunu yaşadım normalde olmazdı ilaç incir bal çörek otu derken böyle sıradışı şeylere alıştımm ahh aahhh bimeleklerimiz gelse herşey onlar içinn🙂evet haklısın arkadaşım izgilll de öyle dedi bana bende şimdi gün aşırı onu yapıyorum ama cok kasık agrılarım var birde şiştim yine klomen yapıyor sanırım belimde agrıyor
Dileğimm normalde hiç günümü şaşmazdım diyosan ve ilaç felanda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla bihastalığında yoktu demi,ozaman o hain kırmızılar naasıl gelir ya anlamadımmburdayım kız 😀 biyere gitmedim cvp yazıyodum😀 bi yandanda hastaneden randevu almaya çalışıyorum onada ayrıca sinir oldum....
nolsun cnm yaa işte çok şükür iim sağlık olsun tabiki en önemlisi o bugün gerçekten haberler üzücü ama biz bilemeyiz şer sandıklarımızda da bi hayır vardır mutlakabu gün pek hayırlı haberler almadık ama ne gelirse Rabbimden hayırda şerde bizim için üzüldük işte
sen napıyon canım?nasılsın?
peki hiç yolculuk yaptın mı yada hava değişikliği onlarda etkiliyor bende izmire gittim eşimin işi için 1 günlüğüne inan 1 hafta önce gelmişti birde stres üzüntü falan etkiler dilegim egerki adetse bile üzülme bitanem gecen ay bende cok umutluydum olmadı
Dileğimm normalde hiç günümü şaşmazdım diyosan ve ilaç felanda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla bihastalığında yoktu demi,ozaman o hain kırmızılar naasıl gelir ya anlamadımm
sıla arkadaşım merhaba bu arada ilk defa yazıyoruz sanırım birbirimize bende bu ay klomen kullandım ilk 14 gün felaket sağ kasıkta agrım oldu 13 dr gitmiştim catlama iğnesi istedim hatta vermedi kendi haline bırak dedi yanlız sen 2 gün cok iyi calış dedi yaptım dediğini calıştım ama o calışmanın sabahı agrım cok oldu şimdi iyi sayılırım ama sag kasık devamlı şiş gibi farklı yanı bel agrısı var birdeah canım bünyemiz değişiyo resmen ben acayip derecede kasık ağrısı yaşadım kaç gündür ve reglimin hemen bitiminde bunu yaşadım normalde olmazdı ilaç incir bal çörek otu derken böyle sıradışı şeylere alıştımm ahh aahhh bimeleklerimiz gelse herşey onlar içinn🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?