geçmiş olsun canımmm 🙁(((
lalezar sana hiç yakısıoymu?? senkı bızım umut kaynagımız degılmısın?? ki verecek olan ALLAHÜ teala sen sebebını işledin rahat için doktora ne ddüsüyo????? yıpratma kendını üzmeee lütfen yarın gıt baska bı doktora varsada yoksada ıcın rahat etsın
Ne zaman adet olman gerekiyodu..sen hissetmiyomusun belirtiler falan.
Yarını bi atlatmak istiyorum canım, üzerimden şu stresi bi atayım, öbür gün giderim olmazsa hem kan testi de yaptırırsa daha kesin çıkar, evet sizin umut kaynağınızım değilmi, ama benimde böyle çöküş anlarım olabiliyor işte, sizde buna tanık oldunuz, ama merak etme yarın geçen inşallah canım... 🙂
boyle gunler ıcın varız bence haksızmıyım ınsan kafayı yıyecek gıbı oluyo böyle zamanlarda anlatınca bı nebzede olsa rahatlıyo.. canım benım bız senı cok sevıyoruzzzz
yarına dimdik bekliyorumm bak ona göreee 🙂
dogru kan testı daha güzel benım korkum kanaman oyuzden yarın gıt demıstım
Kızlar desteğiniz için çok teşekür ederim, artık biraz yatıp dinleneyim benim için yorucu bir gün oldu, hepinizi çok öpüyorum, iyi geceler meleklerim...
lalezarcım canım gecmıs olsun oncelıkle parmagın ıcın....Meryemin dediği gibi dr.umu aradım biraz ters konuştu sinir oldum, birşey yok dedi, değer düşük 20 gün sonra tekrar yaptır öyle dedi, falan ters ters konuştu moralimi çok bozdu...
Bilmiyorum biraz daha beklemeye karar verdim ne olacaksa olsun, bu süreç beni üzüyor ve yıpratıyor, teyzemin torunu var hemşire o istanbulda şimdi ve o da hamile, burda özel bir hastanede çalışıyordu, eşimin ameliyat olduğu hast.de, oradaki k.doğumcu da iyiymiş p. tesi günü o burda olacak onunla o doktora gidicez ve şu anda başkada bişi yapmak istemiyorum, dr çok canımı sıktı, ne olacaksa olsun... HAYIRLISINI ALLAHTAN DİLİYORUM, BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..
YAZGÜLÜM bende seni hamiş olup ortadan kaybolanlardan sanmıştım, özür dilerim böyle düşündüğüm içinsenin düşük yaptığını ben bilmiyordum canım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, sanırım biliyorsundur mayıs ayında bende bir düşük yaşadım.. baya etkiliyor insanı, ama hayat devam ediyor canım ve hep yeni umutlarımız var, olmalı da..
Aramıza tekrar hoşgeldin diyorum ve inşallah en kısa zamanda tüm bekleyen arkadaşlarımızla birlikte bizlerinde bir bebekle müjdelenmemizi diliyorum rabbimden..
Canımmmmmm
Seni tekrar gördüğüme o kadar çok sevindim ki anlatamam... Ne amaçla uzaklaştığını tahmin etmiştim ama yine de seni çok merak etmiştim.
4 ay sana eminim çok iyi gelmiştir, şimdi tazelenmiş olarak yeniden umutlar taşıyacaksın tabi ki. Tekrar dönmene çoookkk sevindim. Dualarım her zaman seninle ve senin gibi bekleyen arkadaşlarla olacak, inşallah rabbim sizleri de tez vakitte sevindirsin.
Ben de seni çok öpüyorum canım, görüşürüzzz
caanım benım, lıstede adını gordum bızım kız gerı donmus dedım.......en son yazısmıstık malum olaydan dolayı...bak bende 6 ay aradan sonra hamıs oldum..darısı senın basına canım aynı olayı yasadık bılıyorsun tatlım....tabıkı dualarım burda anne olmak ısteyen tum arkadaslarım ıcın canım benım... bunun ıcınde sende hep vardın ınan hep aklımdaydın...senı gordugume cok sevındım..hosgeldın tekrar aramıza..yenı umutlarla yenı mutluluklarla hep beraber olacagız ınsallah.... .gorusruz canım....
tekrar hoş geldin canım,çok özlemiştim.
yazgülümm hoşgeldin tekraradan cnm bnm dularım sen ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla yüce mevlam nasip eylicek inşallah ve bnm gibi hamiş olan arkadaşlarıma da sağlıkla bebkelrimizi kucaklamayı nasip eylesin her zamna duamdasısnız
Kızlar eşim sonucu almış 100 gibi bir değer demiş lab.daki uzman kesinleşmesi için 3-4 gün sonra tekrarlamak lazım testi demiş, belirsiz demiş şu an...
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim, sanırım dualarınıza daha çok ihtiyacım var şimdi inşallah kanama artmaz ve inşllah değerim yükselir 🙂 HAYIRLISINI YÜCE RABBİM BİLİR YİNEDE 🙂
inş cnm arkadaşım bizler buranın eskileriyiz bi lalezar kaldı bizden hamiş olmayan inş oda yazılcak buaya bayram yapcaz burda
siz nasılsınız tatlım güzel prensesinle doğuma az kaldı seninde hayırlısyla şu 20li haftaları bia tlatsak bizde bnm oğluşumda bugün kıpır kıpır maşallah teyzesi muz yedim çoştu bizim yaramaz
Meryemin dediği gibi dr.umu aradım biraz ters konuştu sinir oldum, birşey yok dedi, değer düşük 20 gün sonra tekrar yaptır öyle dedi, falan ters ters konuştu moralimi çok bozdu...
Bilmiyorum biraz daha beklemeye karar verdim ne olacaksa olsun, bu süreç beni üzüyor ve yıpratıyor, teyzemin torunu var hemşire o istanbulda şimdi ve o da hamile, burda özel bir hastanede çalışıyordu, eşimin ameliyat olduğu hast.de, oradaki k.doğumcu da iyiymiş p. tesi günü o burda olacak onunla o doktora gidicez ve şu anda başkada bişi yapmak istemiyorum, dr çok canımı sıktı, ne olacaksa olsun... HAYIRLISINI ALLAHTAN DİLİYORUM, BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..
lalezarcım canım gecmıs olsun oncelıkle parmagın ıcın....
yazını okudugumdan bu saate kadar dua ettım ınsallah bu sefer tutmusur dıye ve nedense ıcımden olumlu seyler gectı...sakın stres yapma sonucta bugun kesınlık kazanmadıysa yarın kesınlık kazanır...sen can sıkma yeter...hayırlısı ne ıse o olsun.....allahım gonlune gore versın ınsallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?