bız ıyıyız canım melegım kız olcak bır prenses daha yani🙂 bes bucuk aylık oldu yolun yarısındayız yanı.....evet zaman cabuk gecsede o paylasımlar unutulmuyor....az da gulmedık hanı hatırlarsan senın esprılerın ıle hemde.....senınlede o mutlulugu yasayacagız canım.....ınsallahhhh.....Tatli cadim insallah bende en kisa zamanda tekrar hamileyim diye haykirabilirim burda.. Bilemiyorum Rabbim ne zaman kismet eder ama insallah uzun bekletmez..
Senin melegin nasil? cinsiyeti bellimi? ay ne guzel dun gibi hatirliyorum burda hamilelik haberi verdiginiz gunleri.. Mrs M'in, senin.. Selzehin.. ne bileyim bir suru kisi var aklimda.. Izgilde hamismis tekrar onada cok sevindim ama eskisi kadar girmiyor galiba degil mi?
INsallah canim.. optum seni
bızlerde senı özledık canım kolay gelsın ıslerınde.....ygunluk bıttıgınde burdasın kaytarmak yok sabırlım🙂....gorusuruz....günaydın kızlar...
nasılsınız, umarım herkes iyidir...
ben uzun zamandır nete giremiyorum. işler çok yoğun.
akşamları da kayınpederim ameliyat oldu ve hep hastanedeyiz. 1-2 güne kadar çıkaracaklar. Allah'ın izniyle iyi olacak inşallah...
dediğim gibi işler çok yoğun ve pek vaktim yok. geçmişi okuyamadım.
yazgülüm aramıza tekrar hoşgeldin. inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur. sen de annelik makamına ulaşırsın🙂
lalezarım, umut ışığım nolur canını sıkma. o kalın kafalıların tavırlarına, laflarına kulak asma. odun onlar odun🙂 bence sen hamilesin. hem halime kal ki sıra bana gelsin. yeter beni bu kadar beklettiğin🙂
mimozaçiçeği, ayşegül, mrs.m, eminegelin, samyyha, gizemli kıs, izgil, tatlıcadım, meryem, sılam nisa ve adını şimdi hatırlayamadığım canım arkadaşlarım. hepinizi çok özledim...
rabbim hepinizin gönlüne göre versin🙂
haaa bu arada, listeyi taşımayı unutmayın. sılam nisa sizi topa koyar yoksa🙂
hepinizi kocaman öpüyorum🙂
selam canım...bır selam vereyım kacayım dedım...bıraz ısım var gorusuruz aksama dogru ıısm bıterse gırerım.....günayyydıııınnnnnnnn canolar
iyi yaptın cicim bende bugün dünkü gibi dışarda olucam sanırsamselam canım...bır selam vereyım kacayım dedım...bıraz ısım var gorusuruz aksama dogru ıısm bıterse gırerım.....
tweetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerelerdsin sen hayırıszz bi gittin gelmedinn merak ettim çok cnm bnm napıyosun nasılsınnnselam kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?