dün doktor umut verici konuştu ama bilmiyorum canım..en mutlu anlarımda kafa üstü çakılmaya o kadar alışkınım ki..neyse ki rahim kalınlığım çok iyi çıktı bir de 2 tane yumurta gelişmiş çatlamak üzere olan..kendiliğinden hamile kalmak için çok uygun dedi doktor..bakalım ne olacak..tüp bebeğin parasıydı acısıydı hiç önemli değil de..ben çok strese giriyorum o beni mahvediyo..ama ne yapalım..
canımsın sen benim..güzelim benim..inşallah dediğin gibi olur..eheheeee benimmm
benim çok sancım var çokkkkk !!!!!!!!1
karnımın altı , belim ,kalçam sancılar bıçaklar girip çıkıyorrr
bilmiyorum ,sanmıyorum çok sancım var şu anda
bebeğem ağlattın beni yine yaaa...
Ben hissediyorum sen bu ay hamiş kalacaksın ...
Allah biliyor ya hep ikiz olacak diye geçiyor içimden canım
senin kokundan senin teninden huzur bulacak ,seninle sevginle büyüyecek minik meleklerin olacak ,çook sevecekler seni çookkk...
olacak , görürsün bilgemelek konuştu ; ugh şehnaz kendiliğinden hamile kalacak ve bebeklerini kucağına alacak ! Inşaallah...aminn
COZY
benim yaşım ileri olduğu için ilişki önerilmedi..hemen aşılama dendi..ama şimdiki de aşılama gereksiz hemen tüp diyo..
neden ümidini kaybettin neden?? anlat bana lütfen
Güle güle cnmmcıkıyorum ben kızlarrrrrrrr hoscakalın.....umutlarımız hep yesıl kalsın olurmu?????????
herkese selamlar .arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun.bende hemen geldim.çok sevindim böyle birşey yapmanıza.çoooooooooook süper oldu ya.
izgilllllllllllllllllllll hayrılı olsun. duyunca çoooooooooook sevidim canım benim.......
kızlarrrrrrrrrrrr umıdınızı kaybetmeyın...ummadıgımz anda olmuyormu her ıstedıgımız?buda olacaktır elbet....saglıgımız oldugu surece ve omrumuz oldugu sürece bızler de goreceız o gunlerı ınsallahhhhh bızler olumsuz olursak taslar yerıne oturmaz ve sahıp olamayız bebıslerımıze.....cozyyyy lutfen canım umutsuz yasanmaz derler ya oyle gercekten.....
tatlım bana da iki kere yapıldı aşılama..ikisi de tutmadı zaten birincisi hiç yapılmamalıymış..benimkiler de hüsran..ama ne yapalım işte..yola devam..yoksa hayat öğütüyor resmen seni..öğütülmemek için çaba göstermemiz lazım..dün hastanenin kapısında kalakaldım içeri giremedim..korkudan arkadaşımla beraber girebildim sürekli kaçmak istedim..en son muayeneye girdiğimde çarpıntı tuttu..ölücekmiş gibi oldum..düşün ben her doktora gittiğimde bunlar oluyor..ama yine de gidiyorum gidicem de..eğer bu duygularıma esir olursam bana istediğim bir sürü şeyi yapmama engel olacak..müsade etmicem..ümidimi koruyacağım..kendim için..kendim için iyi birşey yapıcam ve ne olursa olsun ümidimi kaybetmeyeceğim..Gelişmeler güzel, en azından geçen aydan çok daha iyi durumdasın. Benim panik atağım yok ama bende obsesifimdir. İyice didiklemem lazım . Aşılamada rahat olacam dedim, akışına bırakıcam dedim ama sonuç hüsran şimdi olsa aynı şartlarda kesinlikle yaptırmazdım. Basiretim bağlandı galiba. Neyse ya olan oldu. Bi de şöyle düşün şehnaz en azından dr a rahatça gidebiliyorsunuz. Ben küçük bir şehirde yaşıyorum seçeneklerim sınırlı, her şey için de kalkıp gidemiyorsun bi yerlere. Bu sefer de benim içim rahat etmiyo.
Sen yine de rahat olmaya çalış cnm ya herşey olacağına varıyor. Adam 1 milyon spermle kendiliğinden bebek sahibi oluyor, kadın erkek ikiside korunurken bebek sahibi oluyor. Biz tutuyoruz yumurtaların ayağına kadar temizlenmiş spermleri gönderiyoruz beğenmiyolar. Diyeceğim o ki olacaksa oluyor olmayacaksa da ne yapsan boş.Tabi biz elimizden geleni yapalım sonra da tevekkül edelim. Kaç gündür birikmiş bende de, gerçi daha içimdekilein hiç birini söylemedim🙂
canımsın sen benim..güzelim benim..inşallah dediğin gibi olur..
senin niye bu kadar ağrın var canım ya..aradın mı doktoru ya da mesaj attın mı bişi dedi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?