Canım ben geliyorum sen gidiyorsun, sen geliyorsun ben gidiyorum bir buluşamadık gitti 🙂
Evet canım yaaa geçen okudum, ama cevap yazamamıştım, neyse dikkat et canım yediklerine artık.. üzülme dikkat edersen sorun olmaz canım..
Ben bugün iyiyim kaamam çok yavaşladı, bugün 2 ped değiştirdirdim sadece, ama dün nerdeyse saatte bir değişmiştim..
bugün erken geldim, sizleri görürüm diye seviniyordum, baktım kimseler yokkk 🙂
inşallah canım yeter ki sorunsuz tamamlayayım.
hımmm anladım canım, hayırlısı olsun. kansızlığın artmış olabilir, takviye yap canım
Kaç gündür pek kimseler yok nedense..
İnşallah canım çoğu bitti azı kaldı artık, sona yaklaşıyorsunuz hayırlısıyla prensesini kucaklayıp koklamana az kaldı 🙂
Evet canım ayaklarım falan çok üşüyor zaten, geçen iç hastalıkları dr .u yazmıştı ferrum forte onu içiyorum, pekmez aldım, bide dalak almış eşim arada onuda yiyiyorum, gerci benden çok kendisi yiyiyor çok ihtiyacı var yaaa
neredeki bu kızlar?
evet sona yaklaşıyoruz bakalım, inşallah herşey yolunda gider ve inşallah rabbim sana da nasip eder canım.
oh ohhh önüne ne gelirse iç, ye. bak sen şu koca bebeğe 🙂
ben burdayım🙂
naber kızlar?
Hiç bilmiyorum canım, ayşegülse yine kayıp sanırım bilgisayarı iyicene bozuldu..
Amin canım inşallah bizde tadarız bu mutluluğu 🙂
Ben kocişe diyorum zaten bana bebeğe gerek yok sen varsın yetiyor bana diyorum, senin içinde ben varım bebek falan neki diyorum bazen 😀
Ben çıkıcam artık sen geldin, öğlende bi ceeeee deyip gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?