Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet haklısın suan kasıntılarım yok ama ıyı oldu soyledıgın.....belım cok agrıyor bu ara bırde bugun bıraz ıs yaptım cok ayakta kaldım belım kopuyor...gecelerı desen artık olmasın gece dıye kafayı yıyorum.....gecmedı su agrı anlamıyorum...yoksa rahat yatıyorum karnım rahatsız etmıyor....ama gecenın bır yarısı gogus agrısıyla uyanıyorum cok tuhaf...gecen bır yerde okudum 40 yıl cabalasan annelerın hamıleyken yasadıgı bu skıkıntıların bırtanesını bıle karsılayamazmıssın...hakkaten oyle....zaten anneme ayrı bır düştüm bu 6 ayda......zaten duskundum ayrı bır duygu olustu.....gıdınce ne yapıcam bılmıyorum🙁

Son düzenleme:
ölemi dion kocam her gördüğün gülüp bu hala burda duruomu die alay edio benleee sırf ona inat ütülemek istiyorum ama afedersin yemio bi yerlerim
bosverr guldugude sok odaya elın eutuyu ver yapsın madem oyle....yok oyle bacım gulmek ınsan ayrı bır hantallasıyır hamıle olunca valla elımız kolumuz kalkmıyr......

ayy evet tuz konusu kotu bende hıc tussuz yıyemem hıcbıseyı basıma bela olmasa bariiiii

belini dinlendir, oturma şeklini değiştir canım. tam kalçadan itibaren beline doğru bir yastık koyup öyle otur. belin boşlukta kalmasın o da çok ağrıtır. canım işleri günlere böl, hepsini bir anda yapmaya çalışınca biz zararlı çıkıyoruz. o zaman benim de belim kopuyor resmen.
belki göğüslerin büyüyorsa ondan ağrıyordur.
tabi yaaaa ne kadar zor bir dönem, allah herkese kolaylık versin inşallah. canım yaaa kıyamam sana

canım bırde benım koltuklarım cok gerıde yanı yaslanan yerlerı yastıksız oturamıyorum zaten....işlerı gunlere bolmek ıyı fıkır ama bızım evde sankı 10 kısı yasıyor🙂yanı bırgun bır odayı temızlesem bu sefer ıkıncı gun tekrar temızlemem sart oluyor maalesef.....halılar berbat durumda kasımda havalar bıraz ıyı olursa yollucam bayram oncesı artık gordukce sınırlerım zıplıyor cok tıtızım sınır oluyorum bu halıme oyuzden dedıgın gıbı cok yıpranıyorum.....