selam millet ben geldimmm🙂 epeydir giremedim hastaneye yat çık tekrar yat bu mide bulantıları insanı hayattan soyutluyor yav. neyse şükür 2 ayı tamamladık az daha sabır inş bitecek. geçmiş sayfaları okuyamadım kim ne alemde bilmiyorum sizleri özledim.sadece listeye baktım gizemli kıs hamileymiş pek sevindim Allah tamamına erdirsin inş..
inşallah bütün isteyenlerle beraber bizlerde tadarız hamişliği sabırsızım 🙂inşallah olursun canım🙂
eminecimm sayıyom sayıyom hamiş diyorrrr nolcek bakalım sap map kalmadıcokkkk tatlisin yaaa.... insallahhhhhhh olursun... (falda olmaz cikarsa sapinida say 🙂
sonucların iyi cıkmasına sevindim cnm .inş kullanacagın ilaclar iyi gelirde iltihaptanda kurtulursun.tiroitin içinde iyi bir dokrora görün cnm o sebeb olabilir gercekten bende hamileliğe engeldi tedavi görmüştüm.gecmiş olsun allah acil şifalar versin cnm kendine cok iyi bakkimse varmıı ...
Kızlar dr. arada sonuçlarım normalmiş, sadece idrar yolu iltihabı varmış iğne yazacak, adet döngüsünü düzenleyici ilaç vermişti geçende, bi de fitil ile yine iltihap için bi ilaç ve kan hapı yine işte, sonuçlarım iyi çıktı yani..
Bir tek Haşimoto yönünden tiroiti bir baktırın dedi hepsi bu o düşüğe neden olabiliyor dedi..
Lalezarım canım senin adına sevindim ne güzel bir sorun yokmuşkimse varmıı ...
Kızlar dr. arada sonuçlarım normalmiş, sadece idrar yolu iltihabı varmış iğne yazacak, adet döngüsünü düzenleyici ilaç vermişti geçende, bi de fitil ile yine iltihap için bi ilaç ve kan hapı yine işte, sonuçlarım iyi çıktı yani..
Bir tek Haşimoto yönünden tiroiti bir baktırın dedi hepsi bu o düşüğe neden olabiliyor dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?