kız semoş ufacık çocuğa laf dinletemedin bak takmıyo seni şimdidenben geldim kızlar benimki göstermedi sinirlerimi tepeme çıkarttı 🙂 ay yavrum bacaklarını diom açmıo bide bükmüş dizlerini çekmiş karnına doğru poposunuda dayamış mümkünatı yok göstercek bi pozisyon vermedi çok edepli çıktı benimkiii
canım gebelik org.dan takip ediyorum ben herşeyi genelde kağan kocatepenin sitesi hamile kalmadan öncede merak ettiklerime oradan bakıyordum hep istersen bak sende belki faydası olur kötü düşünme sadece pozitif düşün ki olumlu olsun herşey her kanamayı adet yada düşük diye değerlendirme onca üstüne gören insan var belki de öyle birşey yaşıyo olabilirsin gerçi üstüne görme konusunda pek bi bilgim yok ama duyduğum kadarıyla söylüyorumcanim benden gelen kan bence bebis varsa bile gittmistir duygusu verdi🙁 neden nasil arasitim bilmiyorum ki neye bakim
hayirlisi canim ya en diyim bende bakicam ordan belki birseyler ögrene bilirim allah razi olsun yardimci oldun icin
ne demek canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hemen kavuşursun bebişinehayirlisi canim ya en diyim bende bakicam ordan belki birseyler ögrene bilirim allah razi olsun yardimci oldun icin
canim benden gelen kan bence bebis varsa bile gittmistir duygusu verdi🙁 neden nasil arasitim bilmiyorum ki neye bakim
Bak bak bakkkk göstermiyor demek haaaaa, yarmaz olcak senin ki galiba hııııı 🙂
Polyanacim, bendede bi büyük bi kücük cikiyordu, bence iki haftayi birdey oku 🙂
vay minik canavar vayy... demek sizi biraz daha merakda birakmak istiyor 🙂 ama hic $ansi yok, bidakine ögrenirsin 🙂
Lalezarcim nasilsin fistikim ?
kız semoş ufacık çocuğa laf dinletemedin bak takmıyo seni şimdidenşaka bi yana naz yapıyo welet ee biraz merak ettircek kendini beklesinler de kıymetimi bilsinler diyordur belki de🙂 sıkma canını sakın bi dahakine öğrenirsin mutlaka hep aynı pozisyonda durmuyo nasılsa sen geç cinsiyeti sağlığı iyi mi herşey yolunda dimi? gerisi problem değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?