Cok gecmis olsun canim.Kendine dikkat et,malum grip mevsimi.Bugün bizim ev Dr unun muayehaneside doluydu...gülüm ben sana dün msaj atmistim e-mail adresine evden. yani benim hotmail adresimden. evdeyim tatlim. üzerinize afiyet üsütmüstüm ben bayagi. carsamba dan beri evdeyim...
bakayim hotmail adresime gönderdiysen okurum simdi mailini... cevaplarim. ama isyerine gönderdiysen ancakpazartesi okuyabilirim
Yaa demek artik maillerde gelmiyor🙁Sinir olmamak elde degilise gitmedim carsamba dan beri tatlim... neyse pazartesi okurum... bende dün gece sennin gmx adresine mail attim
Canim,sizin net W-lanlimi yoksa kablolumu?W-lan bu evde cok kötü cekiyor,kablo cekmemizi önerdilerise gitmedim carsamba dan beri tatlim... neyse pazartesi okurum... bende dün gece sennin gmx adresine mail attim
Sali gününden beri mail gelmiyor senden gülüm.Hotmailden olani almadim.Is yerine gönderdigimde hormon tahlilimin sonucunu yazmistim sana.Prolaktinim yüksek cikti ama sari cisimde bir sorun yokmus.Acaba aydan aya degisiyormudsur insanin hormon durumu?Pazartesi günü Dr la telefonda görüsüp aklima takilan sorularimi soracagim.Bu arada atesimde düsüyor yaw,bu ayda olmadi galiba🙁
Cok gecmis olsun canim.Kendine dikkat et,malum grip mevsimi.Bugün bizim ev Dr unun muayehaneside doluydu...
Yaa demek artik maillerde gelmiyor🙁Sinir olmamak elde degil
Canim,sizin net W-lanlimi yoksa kablolumu?W-lan bu evde cok kötü cekiyor,kablo cekmemizi önerdiler
Aah ah su listenin altinda yer almak nasib olacakmi acaba bizede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?