şükür ikimizde cok iyiz cnm annesini hiç üzmüyor benim kızım sen nasılsın
çok şükür canım üzmüyor bi sorun yok şimdilik sen neler yapıyon bakalım görünmedin hiç
iyi canim benim iyi olduguna cok sevindim... kendine cok iyi bak tatlim.
sende kendine ii bak tatlim... canlarim benim dün aniden cikmak zorundaydim... cevabinizi bekliyemeden... öpüyorum sizler fistiklarrrr
kisede yok simdi....
canım inş hamilesindir bu ay adet oldun yerine hamile oldugunu ögreniriz dualarım sennle ve tüm isteyn arkadşlarım için allahm gönlünüze göre hayırlı evlatlr nasip etsin seni ve burdaki diger arkadaşlarımda çok seviyorum inan sizin hamile oldugunuz hberi alınca kendim gibi seviniyorum inş bu ay herkes için güzel bir şekilde biter snde bana ulaşamzsan msn yada özele yaz canım merk ederim inş hamilesindir seni çok seviyorum melegim öptmmmmmm
kızlar çok teşekkürler destek için ''Rabbim neyler neylerse güzel eyler !''derler ya bizde nasibimizi bekliyoruz...insalla hamilesindir haberlerini bekliyoruz canim
iyi geceler ayyüzlü;selam kızlar nasılsınız ben pek iyi degılım malesef bugun banyoda dustum sabahtan beri yataktaydım belim agrıyor ve ara sıra karnıma sancı girip gidiyo ama kızım tekme atıyo ama yıne aklım onda pazartesı doktoruma gidecem icim rahatlasınn
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi degılım malesef bugun banyoda dustum sabahtan beri yataktaydım belim agrıyor ve ara sıra karnıma sancı girip gidiyo ama kızım tekme atıyo ama yıne aklım onda pazartesı doktoruma gidecem icim rahatlasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?