seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.631 İNCİ' Alıntı: yok yok kaçmam da yemek yapmazsam koca beni boşayacak... ama şu an konuşmayı bırakıp yemekte yapmam , patetes kızartması yesin akşama😀 Genişletmek için tıkla ... aaa bak boşarsa karışmam haaa 🙂 eee sen ne kadarlık evlisin, ne zamandan beri çocuk istiyorsun?
İNCİ' Alıntı: yok yok kaçmam da yemek yapmazsam koca beni boşayacak... ama şu an konuşmayı bırakıp yemekte yapmam , patetes kızartması yesin akşama😀 Genişletmek için tıkla ... aaa bak boşarsa karışmam haaa 🙂 eee sen ne kadarlık evlisin, ne zamandan beri çocuk istiyorsun?
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.632 sabırsızım' Alıntı: maksat laloşu yalnız bırakmamak. o şimdi alışmıştır kalabalık yaşamaya. canı sıkılır🙂 Genişletmek için tıkla ... hıııı doğru diyorsun, dur kız ben de ankaradan yetişeyim 🙂 İNCİ' Alıntı: yok yok kaçmam da yemek yapmazsam koca beni boşayacak... ama şu an konuşmayı bırakıp yemekte yapmam , patetes kızartması yesin akşama😀 Genişletmek için tıkla ... ya daha ben de yemek yapmadım üşeniyorum da.... neyse gelmesine yakın birşeyler yaparım artık.
sabırsızım' Alıntı: maksat laloşu yalnız bırakmamak. o şimdi alışmıştır kalabalık yaşamaya. canı sıkılır🙂 Genişletmek için tıkla ... hıııı doğru diyorsun, dur kız ben de ankaradan yetişeyim 🙂 İNCİ' Alıntı: yok yok kaçmam da yemek yapmazsam koca beni boşayacak... ama şu an konuşmayı bırakıp yemekte yapmam , patetes kızartması yesin akşama😀 Genişletmek için tıkla ... ya daha ben de yemek yapmadım üşeniyorum da.... neyse gelmesine yakın birşeyler yaparım artık.
LALEZAR Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.633 sabırsızım' Alıntı: maksat laloşu yalnız bırakmamak. o şimdi alışmıştır kalabalık yaşamaya. canı sıkılır🙂 Genişletmek için tıkla ... sabırsızım' Alıntı: ihhi ihhiiii çok ayıp🙂 Genişletmek için tıkla ... Seni yaramaz tavuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiii .. Merak etme sıkılmam kocacım yanımda olacak
sabırsızım' Alıntı: maksat laloşu yalnız bırakmamak. o şimdi alışmıştır kalabalık yaşamaya. canı sıkılır🙂 Genişletmek için tıkla ... sabırsızım' Alıntı: ihhi ihhiiii çok ayıp🙂 Genişletmek için tıkla ... Seni yaramaz tavuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiii .. Merak etme sıkılmam kocacım yanımda olacak
inci Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.634 kızlar diğer başlıklara da baktım ama kimse bi şey yazmıyor bugün, herkes nerede acaba
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.635 mrs m.' Alıntı: hıııı doğru diyorsun, dur kız ben de ankaradan yetişeyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi koş, ortada buluşalım 🙂 LALEZAR' Alıntı: Seni yaramaz tavuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiii .. Merak etme sıkılmam kocacım yanımda olacak Genişletmek için tıkla ... bak taaa ankaradan istanbuldan koşup gelmek istiyoruz seni yalnız bırakmayalım diye ama nerdeeeeee
mrs m.' Alıntı: hıııı doğru diyorsun, dur kız ben de ankaradan yetişeyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi koş, ortada buluşalım 🙂 LALEZAR' Alıntı: Seni yaramaz tavuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiii .. Merak etme sıkılmam kocacım yanımda olacak Genişletmek için tıkla ... bak taaa ankaradan istanbuldan koşup gelmek istiyoruz seni yalnız bırakmayalım diye ama nerdeeeeee
inci Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.636 sabırsızım' Alıntı: aaa bak boşarsa karışmam haaa 🙂 eee sen ne kadarlık evlisin, ne zamandan beri çocuk istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... benim 1.5 yıl oldu, bi geçen ay denedik bi de bu ay işte, yeni yaniii
sabırsızım' Alıntı: aaa bak boşarsa karışmam haaa 🙂 eee sen ne kadarlık evlisin, ne zamandan beri çocuk istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... benim 1.5 yıl oldu, bi geçen ay denedik bi de bu ay işte, yeni yaniii
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.637 İNCİ' Alıntı: kızlar diğer başlıklara da baktım ama kimse bi şey yazmıyor bugün, herkes nerede acaba Genişletmek için tıkla ... bilmem🙂 ama son zamanlarda ziyaretçi sayısı azaldı sankim mesaj daha doğrusu bize cevap yazarken alıntıyap ı seçerek yazabilirsin. aklımdayken söyliym...
İNCİ' Alıntı: kızlar diğer başlıklara da baktım ama kimse bi şey yazmıyor bugün, herkes nerede acaba Genişletmek için tıkla ... bilmem🙂 ama son zamanlarda ziyaretçi sayısı azaldı sankim mesaj daha doğrusu bize cevap yazarken alıntıyap ı seçerek yazabilirsin. aklımdayken söyliym...
LALEZAR Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.638 sabırsızım' Alıntı: hadi koş, ortada buluşalım 🙂 bak taaa ankaradan istanbuldan koşup gelmek istiyoruz seni yalnız bırakmayalım diye ama nerdeeeeee Genişletmek için tıkla ... Tamam anam gelin be sizide doyururuz
sabırsızım' Alıntı: hadi koş, ortada buluşalım 🙂 bak taaa ankaradan istanbuldan koşup gelmek istiyoruz seni yalnız bırakmayalım diye ama nerdeeeeee Genişletmek için tıkla ... Tamam anam gelin be sizide doyururuz
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.639 sabırsızım' Alıntı: hadi koş, ortada buluşalım 🙂 bak taaa ankaradan istanbuldan koşup gelmek istiyoruz seni yalnız bırakmayalım diye ama nerdeeeeee Genişletmek için tıkla ... bir koşarım bir koşarım sormaaaa 🙂 anca 1. vitesle gidebilirim 🙂 talep çok dimi amaaa
sabırsızım' Alıntı: hadi koş, ortada buluşalım 🙂 bak taaa ankaradan istanbuldan koşup gelmek istiyoruz seni yalnız bırakmayalım diye ama nerdeeeeee Genişletmek için tıkla ... bir koşarım bir koşarım sormaaaa 🙂 anca 1. vitesle gidebilirim 🙂 talep çok dimi amaaa
inci Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.640 sabırsızım' Alıntı: bilmem🙂 ama son zamanlarda ziyaretçi sayısı azaldı sankim mesaj daha doğrusu bize cevap yazarken alıntıyap ı seçerek yazabilirsin. aklımdayken söyliym... Genişletmek için tıkla ... aaa tamam valla iyi oldu , ben çok bilmiyorum, yazıları okuyordum ama, üye olunca kocaman bi site çıktı karşıma
sabırsızım' Alıntı: bilmem🙂 ama son zamanlarda ziyaretçi sayısı azaldı sankim mesaj daha doğrusu bize cevap yazarken alıntıyap ı seçerek yazabilirsin. aklımdayken söyliym... Genişletmek için tıkla ... aaa tamam valla iyi oldu , ben çok bilmiyorum, yazıları okuyordum ama, üye olunca kocaman bi site çıktı karşıma