M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.661 sabırsızım' Alıntı: canım sen hastamıydın yaaa. biliyorsam da unuttum🙁 çok geçmiş olsun. geç oldu ama kabul et🙂 Genişletmek için tıkla ... evet tatlım yaaa geçen hafta gribe yakalanmıştım... meyvelerle, ıhlamurla geçiştirdik işte. çok sağol canım.... sılam_nisa' Alıntı: sevindim canım sağlıklı olun siz hep meleğinle emi Genişletmek için tıkla ... ahhhh canımmmm çok sağol.... amin inşallahhhh. rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
sabırsızım' Alıntı: canım sen hastamıydın yaaa. biliyorsam da unuttum🙁 çok geçmiş olsun. geç oldu ama kabul et🙂 Genişletmek için tıkla ... evet tatlım yaaa geçen hafta gribe yakalanmıştım... meyvelerle, ıhlamurla geçiştirdik işte. çok sağol canım.... sılam_nisa' Alıntı: sevindim canım sağlıklı olun siz hep meleğinle emi Genişletmek için tıkla ... ahhhh canımmmm çok sağol.... amin inşallahhhh. rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.662 sılam yazını yeni gördüm canım saol iyiyim sen nasılsın bebegim
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.663 gizemli kıs' Alıntı: saol mrsm evet allaha şükür kötü bişey çıkmadı sen nasılsın bebiş nasıl ? Genişletmek için tıkla ... çok sağol canım çok şükür bebişim iyi...ben griptim ama iyileştim. onun dışında ufak rahatsızlıklarım var ama ne yapalım. sılam_nisa' Alıntı: fıstıklar ben çıkıyom yemek yapcam kocişe iyi bakmam lazım malum hadi Allaha emanet olun görüşürüz 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım, kolay gelsin, görüşürüzzzz
gizemli kıs' Alıntı: saol mrsm evet allaha şükür kötü bişey çıkmadı sen nasılsın bebiş nasıl ? Genişletmek için tıkla ... çok sağol canım çok şükür bebişim iyi...ben griptim ama iyileştim. onun dışında ufak rahatsızlıklarım var ama ne yapalım. sılam_nisa' Alıntı: fıstıklar ben çıkıyom yemek yapcam kocişe iyi bakmam lazım malum hadi Allaha emanet olun görüşürüz 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım, kolay gelsin, görüşürüzzzz
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.665 gizemli kıs' Alıntı: sabırsızm saol canım inş isteyn herkes tez zmanda hamiş kalır Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn sılam_nisa' Alıntı: fıstıklar ben çıkıyom yemek yapcam kocişe iyi bakmam lazım malum hadi Allaha emanet olun görüşürüz 🙂 Genişletmek için tıkla ... kolay gele🙂 mrs m.' Alıntı: evet tatlım yaaa geçen hafta gribe yakalanmıştım... meyvelerle, ıhlamurla geçiştirdik işte. çok sağol canım.... Genişletmek için tıkla ... hımmm neysse şimdi iyisin çok şükür. gizemli kıs' Alıntı: sılam yazını yeni gördüm canım saol iyiyim sen nasılsın bebegim Genişletmek için tıkla ... yemek yapacak🙂
gizemli kıs' Alıntı: sabırsızm saol canım inş isteyn herkes tez zmanda hamiş kalır Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn sılam_nisa' Alıntı: fıstıklar ben çıkıyom yemek yapcam kocişe iyi bakmam lazım malum hadi Allaha emanet olun görüşürüz 🙂 Genişletmek için tıkla ... kolay gele🙂 mrs m.' Alıntı: evet tatlım yaaa geçen hafta gribe yakalanmıştım... meyvelerle, ıhlamurla geçiştirdik işte. çok sağol canım.... Genişletmek için tıkla ... hımmm neysse şimdi iyisin çok şükür. gizemli kıs' Alıntı: sılam yazını yeni gördüm canım saol iyiyim sen nasılsın bebegim Genişletmek için tıkla ... yemek yapacak🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.666 mrs m.' Alıntı: çok sağol canım çok şükür bebişim iyi...ben griptim ama iyileştim. onun dışında ufak rahatsızlıklarım var ama ne yapalım. tamam canım, kolay gelsin, görüşürüzzzz Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun cnım dikkat et kendine ve bebeğine havalar birden bozdu bigün iyise bigün kötü
mrs m.' Alıntı: çok sağol canım çok şükür bebişim iyi...ben griptim ama iyileştim. onun dışında ufak rahatsızlıklarım var ama ne yapalım. tamam canım, kolay gelsin, görüşürüzzzz Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun cnım dikkat et kendine ve bebeğine havalar birden bozdu bigün iyise bigün kötü
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.668 sabırsızım' Alıntı: amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn kolay gele🙂 hımmm neysse şimdi iyisin çok şükür. yemek yapacak🙂 Genişletmek için tıkla ... hamarat ya kocasına kim bilr neler yapıyo ah o sılam yokmu sılam nöbetçi kuşum benim
sabırsızım' Alıntı: amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn kolay gele🙂 hımmm neysse şimdi iyisin çok şükür. yemek yapacak🙂 Genişletmek için tıkla ... hamarat ya kocasına kim bilr neler yapıyo ah o sılam yokmu sılam nöbetçi kuşum benim
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.669 gizemli kıs' Alıntı: hamarat ya kocasına kim bilr neler yapıyo ah o sılam yokmu sılam nöbetçi kuşum benim Genişletmek için tıkla ... nöbette bize de yapsa keşke🙂
gizemli kıs' Alıntı: hamarat ya kocasına kim bilr neler yapıyo ah o sılam yokmu sılam nöbetçi kuşum benim Genişletmek için tıkla ... nöbette bize de yapsa keşke🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.670 gizemli kıs' Alıntı: geçmiş olsun cnım dikkat et kendine ve bebeğine havalar birden bozdu bigün iyise bigün kötü Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler canım benim... evet yaaaa soğumuştu ama şimdi bahar gibi çok güzel. sen genel olarak iyisin değil mi İNCİ' Alıntı: kızlar bu belirtilerin adet döneminden farkı ne????????????? Genişletmek için tıkla ... benim belirtim adetle aynıydı... ama takılma çünkü herkesin farklı olabiliyor.
gizemli kıs' Alıntı: geçmiş olsun cnım dikkat et kendine ve bebeğine havalar birden bozdu bigün iyise bigün kötü Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler canım benim... evet yaaaa soğumuştu ama şimdi bahar gibi çok güzel. sen genel olarak iyisin değil mi İNCİ' Alıntı: kızlar bu belirtilerin adet döneminden farkı ne????????????? Genişletmek için tıkla ... benim belirtim adetle aynıydı... ama takılma çünkü herkesin farklı olabiliyor.