maşallah canım bende iyiyim şükür dk gıttım carşamba gunu yumuşlar fazla buyumemiş morelım bozuk bıraz bu ay sovan kuru uyguluyom bakalım hayırlısı🙂çok şükür iyiyim canım...küçük pirenses de iyi çok şükür. büyüyüp duruyoruz ağır ağır yaşıyoruz 🙂 sen nasılsın
Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım ya daha dünm gibi hamileyimmmm diye yazışın bende yeni üyeyim çömez yani 😀 tebrik ediyorum Rabbim bizede nasip etsin diyorum .....çok şükür iyiyiz canım... ama artık iyice ağırım. kontrollere gidiyorum, nst ye bağlanıyorum öyle işte canım. dün de artık okulda resmi iznim başladı nihayet 🙂 artık kalan dönemi bekliyoruz bakalım.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂AMİNNNNN İNŞALLAHHHHH
canım bu ayla 2 aydır kullanıyorum günde 2 tane alıyorum ve doktorum yumurta takibi yapmayalım dedi ben çok stres yapıyordum diye bekliyorum bakalım bu ay nolcak 18 gün oldu döngüm 26 gün sürüyo beklemedeyimsılam nısa sen bu ayda kılomen kullandınmı dk yumurta takıbı yaptırıyonmu gunde kactane alıyon
maşallah canım bende iyiyim şükür dk gıttım carşamba gunu yumuşlar fazla buyumemiş morelım bozuk bıraz bu ay sovan kuru uyguluyom bakalım hayırlısı🙂
Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım ya daha dünm gibi hamileyimmmm diye yazışın bende yeni üyeyim çömez yani 😀 tebrik ediyorum Rabbim bizede nasip etsin diyorum .....maaşallah kızın büyüdü ve artık dünyaya gelmeye hazırlanıyor Allahım onu tüm kötülüklerden korusun ve ozamanda dediğim gibi bizede bir bebe nasip etsin...
amiiiiiiiiinnnnnnn canım inşallahhhhhh....
evet yaaa zaman çabuk geçiyor değil mi? inşallah canım inşallah rabbim sizleri de sevindirecek. evet tatlım çok şükür büyüdü miniğim ve artık son sayılı günler kaldı.
amiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah canım....
sizler için hep dua ediyorum. inşallah rabbim sizlere de bebişler nasip etsin.
inşallah canım kızına arkadaş gelir inşallah :küstüm:
canım bu ayla 2 aydır kullanıyorum günde 2 tane alıyorum ve doktorum yumurta takibi yapmayalım dedi ben çok stres yapıyordum diye bekliyorum bakalım bu ay nolcak 18 gün oldu döngüm 26 gün sürüyo beklemedeyim[/QU!OTE]
az kalmış canımm sıt res yapma benımkılerı buyutmuyor fazla iğneye gecceğiz mrs m.;601172]dur hemen moralini bozma.... büyür inşallahhh. sen yumurta takibine devam et. soğan kürü inşallah fayda eder.
inşallah canım kadının karnında bebek olmuş 8 aylık nasıl ağlıyordu cok etkılendım allah kımseye boyle acı yaşatmasın
amiiiiiiiiinnnnnnn canım inşallahhhhhh....
evet yaaa zaman çabuk geçiyor değil mi? inşallah canım inşallah rabbim sizleri de sevindirecek. evet tatlım çok şükür büyüdü miniğim ve artık son sayılı günler kaldı.
amiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah canım....
sizler için hep dua ediyorum. inşallah rabbim sizlere de bebişler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?