AMİİİNNNN İNŞALLAHHH!!!al bendende o kadar allah herşeyin en iyisini bilir herşeyin bir yeri bir zamanı var bende zamanını bekliyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah en yakın zamanda bizde yavrularımıza kavuşuruz inşallah
evet canım daha önce hiç yazışmadık sen yenisin galiba ben buranın eskilerindenim bayaadır 🙂 istiyorum ama dedimya herşeyin bi zamanı var die bende zamanın dolmasını bekliyorum rabbim fazla bekletmez inşallah 4 yıllık evliyim canım sen ne zamandır istiyosun bu saatte doğru dürüst cümle kuramıyorum kusura bakma 🙂 cümlelerim biraz çarpık oldu:9AMİİİNNNN İNŞALLAHHH!!!
senle hiç yazışmadık galiba demi?sen ne zamandır bebek özlemi çekiyorsun?bide ilk bebişinmi olacak benim gibi?
canım neden paylaşımın görünmüyo
ben isim değiştirdim canım sevilay daha önce görmüşsündür epey oldu foruma katılalı bende 3 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmuyorum ama beklemedeyiz bakalım ben incir yiyom bide bal+çörekotu+tarçın karışımını deniyorum bu ay senin özel yaptığın bişeyler var mı?evet canım daha önce hiç yazışmadık sen yenisin galiba ben buranın eskilerindenim bayaadır 🙂 istiyorum ama dedimya herşeyin bi zamanı var die bende zamanın dolmasını bekliyorum rabbim fazla bekletmez inşallah 4 yıllık evliyim canım sen ne zamandır istiyosun bu saatte doğru dürüst cümle kuramıyorum kusura bakma 🙂 cümlelerim biraz çarpık oldu:9
benim pcde görünüyor acaba yüklemede mi hata var bakiyim bi teşekkürler uyarı için🙂canım neden paylaşımın görünmüyo
hım evet hatırladım özel olarak yaptığım bişey yok canım bende kpssye hazırlanıyorum çok kaptırdım kendimi derslere açıkçası bu konudan birazda soyutladım kendimi çünkü çok kaptırmıştım kendim psikolojim bozulmuştu her ay bi belirti arıyodum ve hamile moduna giriyodum reğlim gelincede heyel kırıklığı neyseki düzldim bu ay aslında prenseed die bi jel varmış onu kullanmayı düşünüyorumben isim değiştirdim canım sevilay daha önce görmüşsündür epey oldu foruma katılalı bende 3 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmuyorum ama beklemedeyiz bakalım ben incir yiyom bide bal+çörekotu+tarçın karışımını deniyorum bu ay senin özel yaptığın bişeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?