selam kızlar allahın izniyle hamileyim haber vereyim dedim liste için a.e.o.
pirenses bendede polikistik over var bende bebek için tedavi görüyorum sen tedavinin hangi aşamasındasın ve ne kadardır tedavi görüyosun canımbende yumurlala sorunu var polikistık over var kılomen kullanıyom sonra iğneye geccez bakalım
gözünaydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim yaaselam kızlar allahın izniyle hamileyim haber vereyim dedim liste için a.e.o.
Kizlar kimse yokmu?Allahima sonsuz sükürler olsunki dün bebegimin kalp atisini görmek nasib oldu.Ne kadar mutluyum anlatamam.Son üc hamileligimde bu bana nasib olmamisti
selam kızlar allahın izniyle hamileyim haber vereyim dedim liste için a.e.o.
tebrık ederım canım sorunsuz bır hamılelıgın ardından ınsallah saglıkla kucagın almayı nasıp etsın allahım ınsallah....selam kızlar allahın izniyle hamileyim haber vereyim dedim liste için a.e.o.
hayırlı olsun sağlıkla doğumunuda yap inşallahbenimle ilgili yazı yazmış olan bütün arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkürler hamile olanlar saglıklı kolay dogumla bebeklerine kavuşsun inşallah bebek bekliyenler ben gibi anlamadan hamile olduklarını ögrenip mutlu olsun en tez zamanda allahım herkeze bu duyguyu yaşat amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?