cnmm çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucaklarımıza lamayı nasip etsin mevlambenimle ilgili yazı yazmış olan bütün arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkürler hamile olanlar saglıklı kolay dogumla bebeklerine kavuşsun inşallah bebek bekliyenler ben gibi anlamadan hamile olduklarını ögrenip mutlu olsun en tez zamanda allahım herkeze bu duyguyu yaşat amin
dentnursem çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin dua listene benide ekle inşallah en kısa zamandada bizede nasip eder güzel ALLAHIMallah hepinizden razı olsun arkadaşlarım inşallah benim arkamdan cok kişi hamile kalsın sitede hamile haberi almaya yetişemiyelim allahım istiyenlere sen hayırlısını ver en tez zamanda allahıma bin şükür ben bu duyguyu yaşadım arkadaşlarımda yaşasın sılam azade beni hamiş olmadan daha ruyasında gören arkadaşım yigitom ve listede bekliyen günü gecerek bekliyen arkadaşlarımın hepsi allah yar ve yardımcımız olsun rana arkadaşım allahım kimsenin kucagını boş bırakma AMİN a.e.o.
selam kızlar allahın izniyle hamileyim haber vereyim dedim liste için a.e.o.
selam kizlar naber??? nasilsinizz?
_mrs m. sen nasilsin fistikkk... sanada az kaldi...
selam dilaracım seni gördüğüme sevindim 🙂
iyiyim çok şükür artık gün sayıyoruz bakalım. 37. haftaya geldik sayılır hayırlısıyla.
sen nasılsın canım
sükür canim benim. Rabbime cok sükür... bende gün sayiyorum ama... bakalim iste. hic hamile belirtileri falan hissetmiyorum. yani bu ay da ümitsizim ben. sen cinsiyetini ögrenmismiydin?
rabbim imşallah meleğini göndermiştir canım... inan en ümitsiz olduğunda geliyor bu kuzular 🙂 yakında sen de sevineceksin allahın izniyle.
evet canım kızım olacak inşallah.
görüşürüz tatlım ben çıkıyorum, iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?