Mavişim Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.371 ayşegül hayırlısı olsun canım saglıklı analı babalı yaşasın bebişin
cns_01 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.372 Rabbim hamis Meleklerin hepsine, bebishlerine Sag saglim kavusmasini nasip etsin insaallah ;-) (bizde Dügünden sonra düsünürük ins. 😀)
Rabbim hamis Meleklerin hepsine, bebishlerine Sag saglim kavusmasini nasip etsin insaallah ;-) (bizde Dügünden sonra düsünürük ins. 😀)
aysegül87 Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.373 LALEZAR' Alıntı: Ayşegülcüm tebrik ediyorum seni, allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... tsk canim darisi basina🙂
LALEZAR' Alıntı: Ayşegülcüm tebrik ediyorum seni, allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... tsk canim darisi basina🙂
aysegül87 Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.374 hepinize cok tsk ederim arkadaslar iyiki tanidim sizleri, insalla rabbim bebegimi bana bagislar
H hazan_11 Hamiş Melek Üye 1 Aralık 2010 #24.375 aysegül87' Alıntı: melekler pazartesi günü hamile oldumu ögrendim daha cok kücük 5 haftalik acayip kasiklarimda agrim oluyor belimde agriyor normalmi bu, bie akintim acayip var korkmam gerekiyormu? Genişletmek için tıkla ... Tebrikler allah bağışlasın
aysegül87' Alıntı: melekler pazartesi günü hamile oldumu ögrendim daha cok kücük 5 haftalik acayip kasiklarimda agrim oluyor belimde agriyor normalmi bu, bie akintim acayip var korkmam gerekiyormu? Genişletmek için tıkla ... Tebrikler allah bağışlasın
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.377 slm melekler ayşegül, maviş ikinizi de tebrik ederim kardeşler Allah bebişlerinizi sağlıklı hayırlı eylesin. inş sorunsuz hamilelik geçirin.Rabbim tüm bebeklerimizin içlerini dışlarını güzel eylesin
slm melekler ayşegül, maviş ikinizi de tebrik ederim kardeşler Allah bebişlerinizi sağlıklı hayırlı eylesin. inş sorunsuz hamilelik geçirin.Rabbim tüm bebeklerimizin içlerini dışlarını güzel eylesin
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.378 LALEZAR' Alıntı: slm kızlar... Naber ? Genişletmek için tıkla ... slm lalecim şükür senden naber dün sana yazacağım diye göbeğim çatladı bağlantı beni deli etti
LALEZAR' Alıntı: slm kızlar... Naber ? Genişletmek için tıkla ... slm lalecim şükür senden naber dün sana yazacağım diye göbeğim çatladı bağlantı beni deli etti