farancım buarada en son reglini beklediğin tarih aralığın kaçıydı cnm listede ona göre eklicem adını hamişlere 4 kasımda son reglim demiştin ama beklediğin tarihi yazıcaz listeye
büyük geçmiş olsun canım, ama bundan sonra böyle durumlar normal değil mi? ne de olsa az zaman kaldı inş doğuma. bebek arada rahatsız edecek böyle 🙂
canım zaten kalp atışını duyana kadar çok sık kontrole çağırıyor doktorlar. ben bu sefer iki ayrı doktora muayene olacağım. birinin göremediğini diğeri görür inş. diğer doktor çok ünlü bir isim ama zor randevu bulabildik. ancak ayın 21'ine verdiler. hayırlısı bakalım. bugün sağlıkla kesesini bir göreyim inş.
bebeğin haftasını sat'a göre mi hesaplıyorlar canım? yoksa ultrasonda ne çıkarsa o mu?
haklısın cnm ama bizler inançlı insanlarız Allaha şükür hepsi Rabbime emanetler bak gör haftalar ilerledikçe ilk endişelerin geçicek bu kez farklı şeyler başlıcak ama Allaha emanet diyoruz annelik en başından itibaren çok zor düşünmeye başadıktan itibaren hatırlıyomusun ovulasyon testleriyle falan neler geçirdik yaa🙂 ama çok şükür Rabbime bugünleri nasip eti sende inş sağlıkla geçirceksin gebeliğini hepimizx inşş cnmm Allah herkese nasip eylesin bu güzelliğiay hayırlısı canım ya, stres yapmamaya çalışıyorum ama aklımdan da çıkmıyor. insan kötü şeyler yaşayınca hep aynısı olacak gibi geliyor 🙁
daha mide bulantıları için erken di mi canım? gerçi benim midem 2 gündür rahatsızlanmaya başladı gibi, sanki kimi yiyecekler itici geliyor gibi. psikolojik de olabilir tabi.
öyle tabi cnm onlar sağlıklı olsunda biz katlanıyoruz Allahın iziniyleecanım sen şanslıymışsın, kimisi aylarca bulantı yaşıyor. ama ben razıyım yeter ki bu sefer bebeğim sağlıklı olsun
seninde cnm etmezmiyim iannki hep aklımdaydın her açışta acaba senden mesaj varmı die bakıyodum allahım hepimizin bebekerlni korusun sağlıkla kucakladığımız günleri nasip etsin isteyen arakdaşlarımıada hayırlısyla nasip eylesin inşş sende bana et nolur cnm unutma beni duanda olurmubu arada cuman mübarek olsun canım,bana dua edersin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?