M
günaydın kızlar. ben dün gece regli oldum ve sizi merakta bırakmamayım diye listeyi güncellemeye girdim. yeni tarih te yazmayacağım.
yoruldum🙁
yeni annenelerimizi ve yeni anne adaylarımızı tebrik ediyorum.
Allah'a emanet olun...
Kızlar bende daha tık yok ya hani desem psikolajik bugunle bir 4 gün odu gecikeli sizce bu kadar gecikirmiydi ama test yaptım negatif çıktı acaba tekrarmı uygulasam testi napcam ya ben akıl verin
canım bence tam 1 hafta dolmasını bekle daha sonra kan testi yaptır. İnş. bişiler vardır ama olmasa da üzülmeKızlar bende daha tık yok ya hani desem psikolajik bugunle bir 4 gün odu gecikeli sizce bu kadar gecikirmiydi ama test yaptım negatif çıktı acaba tekrarmı uygulasam testi napcam ya ben akıl verin
Kizlarrr
Sezeryan olmaktan cok korkuyodum..gunlerdir uyuyamadim bundan dolayi...Bugun ogrendimki sezeryana gerek kalmamis.. bebis yerine yerlesmis bile...cok mutlu oldum. Donme ihtimalide cok zormus insallah donmezde😀
Millet normal dogumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum...adi bile gecince dayanamiyorum nefesim kesiliyo😀Ohhh ohhhh çok sevindim Lalem inşallah normal normal doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?